Gratis webinar om plattformer og e-learning – hver uke!

TicTac tilbyr regelmessig gratis webinarer for at du lettere skal forstå og komme i gang med digital læring. Du kan delta hvor mange ganger du vil og webinarene finnes både på engelsk og svensk. Benytt også anledningen til å stille spørsmål.

TicTac Learn Café – for a better learning experience in companies. Digital learning in the enterprise is becoming increasingly important. In our Learn Café we explain what makes good digital learning. In our free live webinars, our experts share their extensive knowledge with you.

DATO
TID
SPRÅK
13 Dec
12:00 - 12:45 (CET)
English
Vyond – Din programvare for animerte videoer. Med Vyond kan du lage kreative, animerte videoer for variert e-lærings kurs. Kursene kan lages eksklusivt med Vyond eller du kan overføre individuelle sekvenser inn i ditt Articulate-kurs. I vår gratis Vyond live-demo du få en introduksjon til animasjonsverktøyet og stille spørsmål.
DATO
TID
SPRÅK

Plattformer

Vil du enkelt kunne ordne og distribuere digital læring, så behøves det en plattform, eller et såkalt LMS. GO+ er en skybasert plattform som er enkel å integrere med eksisterende systemer, og som er responsiv, noe som betyr at den fungerer på alle skjermer. Vi gir deg en innføring i det du trenger å vite for å kunne bruke GO+ på beste måte.
DATO
TID
SPRÅK
Vil du skape personlig tilpassede utdanningsløp for brukere ved hjelp av AI? Vil du oppnå en kunnskapsutveksling mellom brukere via en sosial plattform?
Med Docebo er alt dette mulig, og mye mer. Vi gir deg en innføring i det du trenger å vite for å kunne bruke Docebo på beste måte.

 

DATO
TID
SPRÅK

Content

Vi går gjennom alt du trenger å vite for å kunne bruke Articulate RS på beste måte. Med responsivt menes det at det fungerer like bra på alle skjermer. Under seminaret viser vi hvordan et kurs bygges fra begynnelse til slutt.

 

DATO
TID
SPRÅK
Articulate Storyline er verktøyet for deg som vil skape e-learning med et høyt interaktivt nivå. Bygg spillignende scenarioer eller skap interaktive filmvisninger – det er bare fantasien som setter grenser!

 

DATO
TID
SPRÅK

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg