Vyond Logo

Vyond Go – lag videoer ved hjelp av KI (kunstig intelligens). 

Den vanskeligste delen av å lage videoer er å komme i gang. Men nå kommer Vyond Go, bransjens første KI-styrte verktøy for å skape manus og video. 

Som en autorisert partner i Tyskland, Østerrike og Norden er vi din pålitelige kontakt for alle spørsmål du måtte ha om dette verktøyet.

Vyond-verktøy for animerte videoer. Nå superraskt.

Med Vyond kan din organisasjon raskt skape animerte videoer av profesjonell kvalitet som engasjerer og lærer opp medarbeidere og kunder – og gir fantastiske forretningsresultater. Skap karakterdrevne historier eller fengslende datavisualiseringer som engasjerer ditt publikum.

Animasjonsprogramvaren kombinerer en intuitiv og kraftig plattform for videoredigering med opplæring på bedriftsnivå, support og garanti for at organisasjoner av enhver størrelse og enkeltpersoner med et hvilket som helst ferdighetsnivå kan skape grafisk design i bevegelse.

Og med nye Vyond Go kan alle gjøre det superraskt takket være generativ KI.

Fordelen med integrert KI

Når du skal lage en video med Vyond Go, skriver du først inn en tekstprompt som beskriver emnet. Deretter klikker du på alternativene i grensesnittet for å velge stemning, format, layout og sted for videoen. I løpet av noen sekunder har du en fullt redigerbar video og et manus som du kan arbeide med eller tilpasse grundigere.

Promptene er de tastene du bruker for å styre tekstbaserte KI-verktøy.

Hvis du har eksperimentert med frittstående KI-verktøy som ChatGPT for å lage videomanus, vet du at et godt resultat avhenger av gode prompter. Og gode prompter krever at du legger til mange detaljer. Med Vyond Go (som er drevet av ChatGPT) har vi strømlinjeformet og forenklet promptprosessen ved å bygge inn flere viktige funksjoner direkte i plattformen.

Ivrig etter å komme i gang? Vel, slik gjør du det:

Få mest mulig ut av Vyond Go
Vi tilbyr en kostnadsfri live demo av animasjonsprogramvaren Vyond. Klikk her for å se datoer og registrere deg.

Product Logo
Icon
Realistisk representasjon

Med tusenvis av rekvisitter og hundrevis av videomaler for enhver jobbrolle eller bransje er det enkelt å lage videoer som er relevante for alle brukere.

Icon
Bruk eget varemerke

Last opp bedriftslogoer og -fonter, tilpass farger, karakterer m.m.

Icon
Automatisk leppesynkronisering

Se karakterene dine få liv! Ta opp lyd med datamaskinens mikrofon, last opp en MP3-fil og bruk tekst-til-tale.

Icon
Sikkert

Vyond er ISO 27001-sertifisert og i samsvar med GDPR og CCPA. Det er også Privacy Shield-sertifisert. Vyond Secure Suite kan oppfylle selv de strengeste sikkerhetskrav. .

Icon
Teamwork

Del karakterer, opplastede objekter og maler med hele teamet. Det er enkelt å styre tilgangen til videoene. Videoene kan også beskyttes med et passord.

Icon
Raskt og effektivt

Med Vyond kan du lage 10 ganger flere videoer 10 ganger raskere og 10 ganger mer effektivt enn med tradisjonell videoproduksjon.

Icon
Proaktiv og rask support

Din kundeadministrator vil hjelpe deg underveis med alle trinn i videoproduksjonen, med alt fra onboarding til profesjonelle tips.

Icon
Skalerbart
Vyonds skybaserte arkitektur, robuste sikkerhet, 99,85 % oppetid og teamfunksjonalitet gjør at produktet kan skaleres for organisasjoner av enhver størrelse.

Praktiske eksempler på Vyond-videoer

 

For hvilke virksomheter er Vyond nyttig?

Kurs og e-læring

Gjør læringen til en opplevelse.
Med Vyond kan du skape dynamisk og visuelt interaktivt læringsinnhold for alle kursdeltakere.


Styrk læring og engasjement med fengslende videoer som er skreddersydde for ditt publikum. Vyond kan enkelt kombineres med et hvilket som helst styringsverktøy for læring (Learning Management System, LMS), slik at du kan lage attraktive kurs raskt og enkelt.


HR

Dine medarbeidere får hundrevis av e-poster, tekstmeldinger og telefoner hver dag, samtidig som de også sjekker sosiale medier.
Dette er dagens realitet, og derfor er det vanskelig å fange deres oppmerksomhet. Bruk video til å skjære gjennom alt dette, engasjer medarbeiderne og oppnå bedre prestasjoner i hele organisasjonen.

Seminar
Markedsføring

Med Vyond kan du sørge for at ditt innhold og dine kampanjer skiller seg ut fra mengden. Skap engasjement, sørg for at publikum får med seg budskapet og produser iøynefallende kampanjer med animert video.


Distribusjon/salg

Få fart på salgsprospektering og intern opplæring med personlig tilpassede animerte videoer. Raskt og enkelt. Lag forklarende videoer, salgsdemoer og kurs som gjør at din salgskommunikasjon skiller seg ut og etterlater et varig inntrykk.

Våre tilbud

Seminar

Kjøp Vyond-lisens

Vi er offisiell partner for Vyond i Norden, Tyskland og Østerrike.
Som bedrift kan du kjøpe din profesjonelle lisens direkte fra vår butikk.

FÅ LISENS
Seminar

Vyond animation Produksjon av animasjoner med Vyond production

Vi overtar hele produksjonen av animasjoner for deg, inkludert utarbeidelse, prosjektledelse og, om ønskelig, dubbing, inkludert fortellerstemmer.

BE OM TILBUD
Seminar

Bestill Vyond-kurs

Bestill vårt Vyond-kurs for ditt team.
Lær hvordan du skaper animerte videoer raskt og enkelt med animasjonsprogramvaren for å ta dine e-læringsformater og/eller presentasjoner til neste nivå.

START NÅ

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg