Vi fortsetter å vokse – møt vår nye medarbeider Anders Svensson!

15 november, 2017 in Nyheter

TicTac utvider teamet av medarbeidere innen både forretning og utvikling i takt med at vi gjennomfører flere fremgangsrike prosjekter sammen med kundene våre.
En av TicTacs siste rekrutteringer er Anders Svensson. Han har 20 års erfaring innenfor programvareutvikling og kommer fra Anoto, der han hadde ansvaret for å designe og utvikle Lundaselskapets programvareplattform.

Hvorfor valgte du å begynne å jobbe hos TicTac?
– Det er et interessant firma med mye driv og engasjement på en respektfull måte. TicTac har et produkt og en plattform som er helt riktig i tiden med fokus på riktig funksjonalitet. Jeg tror at jeg kan bidra med mye med min erfaring når det gjelder å videreutvikle plattformen.

Hva er arbeidsoppgavene dine?
– Jeg er ansatt som produkteier for TicTacs plattform og ansvarlig for selskapets systemutvikling. Det innebærer at jeg leder utviklingsarbeidet og planlegger hvordan vi skal oppskalere for å møte et økende antall kunder og for å håndtere stadig flere internasjonale kunder. Dessuten sikrer jeg at vi har en god og langsiktig design, arkitektur og infrastruktur i systemet.

Hvilke trender ser du innenfor dine arbeidsområder?
– Inntrykket mitt er at mange kunder kommer til å etterspørre enkel integrering med sitt eksisterende systemet samt håndtering av brukere. Jeg tror også på utvidet funksjonalitet for hele tiden å kunne utarbeide bedre kurs på vår GO!-plattform.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg