TicTacs adm.dir. Carolina Ericson nominert som Årets vekstentreprenør

12 desember, 2018 in Pressmeddelanden

Den 11. februar 2019 hylles Malmös næringslivshelter på en galla i Malmö Live. EdTech-selskapet TicTac Interactives adm.dir. Carolina Ericson er nominert i kategorien Årets vekstentreprenør etter en fantastisk vekstreise som blant annet innebærer en økt omsetning med 30 prosent i 2018.

TicTac opplever en kraftig vekst og er nå det ledende EdTech-selskapet i Skandinavia. I løpet av 2018 har TicTac doblet omsetningen mot næringslivet samtidig som den totale veksten har økt med 30 prosent sammenlignet med foregående år. Det innebærer at TicTac vokser mer enn dobbelt så raskt som bransjen i helhet.

– 2018 er et rekordår for TicTac og jeg er veldig stolt over å bli nominert i kategorien Årets vekstentreprenør i forbindelse med Malmös næringslivsgalla. En stor takk til våre kunder, samarbeidspartnere og vårt dyktige personale som bidrar til TicTacs fantastiske vekstreise. EdTech er en av verdens raskest voksende bransjer og vi ligger foran den i vekst og sikter på å lande på knapt 40 millioner kroner i omsetning i år. Driftsresultatet kommer til å havne på drøyt 5 millioner kroner. Det innebærer at vi vokser med 30 prosent sammenlignet med fjoråret da vi omsatte for nærmere 30 millioner kroner, sier TicTacs adm.dir. Carolina Ericson.

TicTac forventer en omsetningsøkning på rundt 20 prosent de kommende årene. En milepæl på selskapets vekstreise er det nye partnerskapet med den internasjonale og verdensledende AI-plattformen Docebo som intensiverer TicTacs nordiske vekst og Europa-etablering. Med Docebo i porteføljen kan TicTac dekke behov som social learning, blended learning og offline-løsninger for f.eks. offshore-industrien.

– Vårt nyeste partnerskap med Docebo er strategisk viktig for å kunne tilby stadig mer avanserte løsninger til våre kunder. Dette i kombinasjon med vår lange erfaring gir TicTac, sammen med våre kunder, mulighet til å skape nye veier og løsninger for å arbeide med digital læring, sier Carolina Ericson.

Vinnerne i de ulike kategoriene kåres på Malmös næringslivsgalla den 11. februar 2019 på Malmö Live. Juryens begrunnelse samt øvrige finalister i de ulike kategoriene finnes på:

https://www.8till5.se/2018-12-11/nu-ar-det-klart-har-ar-finalisterna-i-malmo-naringslivsgala

 

EdTech: Står for Educational Technology. Bransjen omfattes av en rekke tjenester og produkter, f.eks. læremidler, testverktøy, læringsplattformer, administrative systemer, maskinvare, nettverk, kommunikasjonsløsninger og kompetanse.

 

Kontaktopplysninger for mer informasjon

Carolina Ericson, CEO, TicTac, telefon +46 709 90 66 85

E-post: [email protected]

 

Om TicTac

TicTac er Nordens ledende aktør innen EdTech for bedrifter. Med over 500 000 brukere globalt forsyner TicTac sine kunder med kunnskapsløsninger som får bedrifter, organisasjoner og mennesker til å vokse. TicTac utvikler plattformer og tjenester for et globalt marked.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg