TicTacs adm.dir. Carolina Ericson hyller vinnerne på Malmös næringslivsgalla

12 februar, 2019 in Pressmeddelanden

Mandag kveld ble Malmös næringslivshelter hyllet på en galla i Malmö Live. EdTech-selskapet TicTac Interactives adm.dir. Carolina Ericson var nominert i kategorien Årets vekstentreprenør etter en fantastisk vekstreise som blant annet innebærer en omsetningsvekst på 30 prosent i 2018.

TicTac opplever en kraftig vekst og er det ledende EdTech-selskapet i Skandinavia. I løpet av 2018 har TicTac doblet omsetningen mot næringslivet samtidig som den totale veksten har økt med 30 prosent sammenlignet med foregående år.

At TicTac dessuten vokser mer enn dobbelt så raskt som bransjen i helhet, var en av grunnene til at adm.dir. Carolina Ericson var nominert i kategorien Årets vekstentreprenør på Malmös næringslivsgalla 2019.

Vinner i kategorien ble entreprenøren Dan Olofsson og hans selskap Danir AB.

– Vi gratulerer Dan Olofsson med utmerkelsen og hans fantastiske arbeid som selskapsbygger og engasjement i samfunnsspørsmål! Entreprenører som Dan Olofsson bidrar sterkt til Malmös dynamiske og spennende næringsliv og vi trenger flere entreprenører som ham, sier TicTacs adm.dir. Carolina Ericson.

– 2018 var et rekordår for TicTac og jeg er veldig stolt over å bli nominert i kategorien Årets vekstentreprenør. En stor takk til våre kunder, samarbeidspartnere og vårt dyktige personale som bidrar til TicTacs fantastiske vekstreise, tilføyer Carolina Ericson.

EdTech er en av verdens raskest voksende bransjer og TicTac forventer en omsetningsvekst på rundt 20 prosent de kommende årene. En milepæl på selskapets vekstreise er partnerskapet med den internasjonale og verdensledende AI-plattformen Docebo som intensiverer TicTacs nordiske vekst og Europa-etablering. Med Docebo i porteføljen kan TicTac dekke behov som social learning, blended learning og offline-løsninger for flere industrier.

– 2019 har begynt sterkt med nye spennende kunder og samarbeidspartnere. I år kommer vi til å intensivere våre satsinger både i Sverige og internasjonalt for å møte den økende etterspørselen etter digitale utdanninger, sier Carolina Ericson.

Vinnerne i de ulike kategoriene på Malmös næringslivsgalla 2019 finnes på:

www.malmonaringslivsgala.se/2019/

 

EdTech: Står for Educational Technology. Bransjen omfattes av en rekke tjenester og produkter, f.eks. læremidler, testverktøy, læringsplattformer, administrative systemer, maskinvare, nettverk, kommunikasjonsløsninger og kompetanse.

 

Om TicTac

TicTac er Nordens ledende aktør innen EdTech for bedrifter. Med over 300 000 brukere globalt forsyner TicTac sine kunder med kunnskapsløsninger som får bedrifter, organisasjoner og mennesker til å vokse. TicTac utvikler plattformer og tjenester for et globalt marked.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg