TicTac oppsummerer 2019 – Social Learning, AI og enkelhet

4 desember, 2019 in Nyheter

Året nærmer seg slutten og vi vil begynne med å takke alle våre kunder for et år der vi sammen har drevet utviklingen fremover. Vi er glade for alle nye kunder som har kommet om bord i løpet av 2019 og for alle dere som vært med oss i lengre tid.

I TicTac har vi nå oppsummert de trendene som har vært dominerende i 2019. For å sammenfatte så har dette vært året da utviklingen av utdanninger ble desentralisert – det har blitt enklere å lage en utdanning og det skapes flere kurs enn noensinne. Dette er særlig tydelig gjennom den økte bruken av Articulate RS, der emneeksperter selv lager utdanninger.

Artificial Intelligence, AI, har gjort sin entré i EdTech-verdenen og man har begynt å implementere det i organisasjoner. Vi har bare sett begynnelsen på hvordan det kommer til å være en del av vår hverdag og hvordan vi lærer.

2019 er også året da tilgjengelige utdanninger skapes for alle; både forfatterverktøy og LMS skal fungere på ulike enheter og kunne gjennomføres.

Tre ting vi tar med oss fra 2019:

  1. Sosial læring er kommet for å bli.
  2. AI innen digital læring er snart en hygienefaktor.
  3. Enkelhet og tilgjengelighet – alle skal kunne utdannes når de vil og det skal være lett tilgjengelig.

I 2020 ser vi frem mot …

Collaborative Learning
Året da vi sammen skaper innholdet i utdanningen er her. Sett rammer og la brukerne være med og påvirke hvordan en utdanning skal lages – denne agile måten å arbeide på skaper større engasjement og bedre sluttresultat.

Personlig læring
Vi er alle unike og vi har alle ulike kompetanser som vi kan dele med andre – men som vi også behøver å komplettere og utvikle. 2020 er året da vi forventer oss en personlig plattform som ved hjelp av AI skaper en unik læringsreise basert på individets unike behov.

Data
2020 er også året da vi på ordentlig bruker de dataene som brukeren har generert i plattformen. For å kunne tilpasse innholdet etter hvordan brukeren beveger seg i deres digitale miljø.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg