TicTac spaner: De tre største trendene fra EdTech Sweden

29 oktober, 2019 in Intervjuer, Nyheter

I forrige uke ble årets Edtech Sweden arrangert og TicTac er en stolt hovedsponsor av konferansen. Edtech Sweden er et initiativ som arbeider for at Norden skal sikre seg en global tetposisjon innen Edtech – en av verdens raskest voksende bransjer. Her deles best practice og nye digitale løsninger som fremmer læring.

Fokus under konferansen ligger på fremtidens teknologi, moderne pedagogikk samt møtet mellom leverandører av Edtech og beslutningstakere på alle nivåer i næringslivet, offentlig sektor og utdanningssektoren. Følg dialogen under #edtechsweden.

Trend 1: Social Learning
En av de store trendene under årets konferanse var Social Learning, altså sosial læring. Sosial læring pågår hele tiden i organisasjoner der medarbeiderne lærer av hverandre. I sosiale medier og kanaler deler særlig den yngre generasjonen stadig kunnskap med hverandre, via filmer, chatfunksjoner og andre medier. Med de rette verktøyene blir læringen både effektiv og engasjerende uten at den forstyrrer den daglige arbeidsflyten.

Trend 2: AI og skreddersydd læring
Hvordan skaper man den ultimate individtilpassede læringen ved hjelp av AI (kunstig intelligens)? Dette var et hett emne som mange tok opp og vi er overbevist om at dette bare er begynnelsen. Det vil nok snart bli et krav at enhver læringsplattform må kunne brukes til å skape en opplevelse basert på individets behov og forutsetninger.

Trend 3: Plattformer som støtter transformasjon
En annen tydelig trend var fokus på plattformer som støtter en kulturell transformasjon som er konstant pågående, i stedet for isolerte læringsopplevelser. Hvordan legger en organisasjon om til et growth mindset?

Vil du vite mer om Edtech Sweden?

Les mer

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg