TicTac i partnerskap med Docebo – kompletterer sitt tilbud med AI

30 oktober, 2018 in Pressmeddelanden

Det raskt voksende EdTech-selskapet TicTac har inngått et strategisk partnerskap med den verdensledende AI-læringsplattformen Docebo. Med sin nye internasjonale partner kan det Norden-baserte selskapet nå utvide sitt kundetilbud med mer avanserte løsninger.

Docebo er verdensledende innen LMS (Learning Management System) som brukes globalt av kunder som Uber, Starbucks og Hubspot. Plattformen brukes for å dele kunnskap, utvikle medarbeidere og måle kunnskapen i bedrifter og organisasjoner globalt ved hjelp av AI (kunstig intelligens). Docebo har over 250 ansatte og hovedkontor i Milano, Italia med globalt nærvær. Gjennom sitt partnerskap med TicTac når man nå også hele det nordiske markedet.

– Vår strategi er å samarbeide med innovative bedrifter som leder bransjen for å sikre kvalitet, utvikling og vekst for et fortsatt relevant tilbud mot våre kunder. Vårt partnerskap med TicTac er et godt eksempel på det, sier James Moncarz, VP Global Partnerships i Docebo.

TicTac har doblet sin omsetning mot næringslivet i 2018 og med det nye partnerskapet forsterkes TicTacs nordiske vekst. Selskapet har også planer om ytterligere etableringer i Europa. Partnerskapet er strategisk viktig når TicTac nå skal åpne kontorer i Finland og Danmark. Med Docebo i TicTacs portefølje kan TicTac dekke behov som social learning, blended learning og offline-løsninger for bl.a. offshore-industrier.

– Gjennom partnerskapet med Docebo føler vi at vi får ytterligere en puslespillbit på plass for å bli en komplett leverandør av EdTech for business i Norden og Europa. Med deres plattform kan vi dekke behovene også for organisasjoner med mer komplekse krav ved hjelp av AI. Docebo deler våre verdier og deres produkter og tjenester matcher TicTacs pasjon for brukervennlighet og grafisk design basert på et moderne teknisk grunnlag, sier Carolina Ericson, adm.dir. i TicTac.

 

En bransje i rask vekst

Den svenske EdTech-bransjen er stor og den vokser kraftig ifølge den nyeste rapporten som viser en vekst på 12 %. Dessuten etableres det flere nye selskaper og de har prosentvis økningstakt på over 50 %. Globalt er EdTech en av de raskest voksende bransjene og den overgår blant annet FinTech i størrelse. *Statistikken kommer fra Navitas Ventures.

 

EdTech: Står for Educational Technology. Bransjen omfattes av en rekke tjenester og produkter, f.eks. læremidler, testverktøy, læringsplattformer, administrative systemer, maskinvare og kommunikasjonsløsninger.

 

Kontaktopplysninger for mer informasjon:

 

Henrik Clerselius, Head of Legal & Finance, TicTac, telefon +46 709 46 39 11

E-post: [email protected]

 

Carolina Ericson, CEO, TicTac, telefon +46 709 90 66 85

E-post: [email protected]

 

James Moncarz, VP Global Partnerships, Docebo Toronto, telefon +1 416-902-6379

E-post: [email protected]

 

Om Docebo

Docebo endrer måten folk lærer på ved hjelp av kunstig intelligens. Mens tradisjonelle læringsteknologier for bedrifter har diktert måten folk lærer på med formelle kurs iverksatt ovenfra og ned, muliggjør Docebos AI Learning Platform personaliserte og automatiserte læringsopplevelser i arbeidsflyten slik at man skaper vekst, organisatorisk ytelse og inntekter. Docebos mål er å fremme en sammenhengende L&D-strategi, og over 1400 bedrifter rundt om i verden har benyttet selskapets tjenester takket være dets evne til å levere allsidig bedriftslæring for både intern og ekstern bruk.

Om TicTac

TicTac er Nordens ledende aktør innen EdTech for bedrifter. Med over 300 000 brukere globalt forsyner TicTac sine kunder med kunnskapsløsninger som får bedrifter, organisasjoner og mennesker til å vokse. TicTac utvikler plattformer og tjenester for et globalt marked.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg