TicTac lister opp: De tre viktigste innsiktene du som arbeider med læring, kultur og vekst ikke kan være foruten i høst

31 august, 2021 in Nyheter

Etter å ha sett tilbake på et svært spesielt år, kan vi ikke annet enn å konstatere at digital læring har kommet for å bli som en komponent i et vekstselskap. Omstillingen til den digitale arbeidsplassen med digitale prosesser skjøt skikkelig fart og vi i TicTac har fulgt kundene våre og omverdenen. Både som konsulenter, men også med tanke på hva som gjøres på markedet globalt. Nedenfor følger vår spaning for en fremgangsrik høst.

1. Trygghet gir vekst
Det finnes forskning som viser at frykt er en bremsekloss for vekst. Ved å skape en kultur der alle føler seg trygge og der det er er greit å mislykkes iblant, kan det å mislykkes bli til lærdommer som bringer organisasjonen fremover. Slik skapes vekst! Våg å snakke om frykt, vær åpne for å mislykkes og premier mot. Med en digital plattform for sosial læring skaper dere forutsetninger for diskusjoner, lærdommer og kunnskapsdeling mellom medarbeidere.

2. Fleksible prioriteringer og fokus
Det er ikke noe nytt å arbeide Agilt. Men hvordan gjør dere det enkelt for hele organisasjonen å leve i konstant endring? I TicTac ble svaret “Kikkertsiktet”. På samme måte som i et kikkertsikte velger organisasjonen et fokusområde der dere får størst effekt av resultatet hvis dere lykkes med prioriterte aktiviteter eller endringer. Synliggjør kikkertsiktet for organisasjonen og gjør det klart at det hele tiden og når som helst kan bytte mål. Alt for organisasjonens vekst. For å tydeliggjøre dette kreves det kontinuerlig utdanning og muligheter for re-skilling, up-skilling og endret kultur. Ved hjelp av vår plattform GO+ kan dere komme i gang med det samme. Det er den enkleste måten å distribuere digital læring på bredt i organisasjonen. Bruk metoden microlearning og oppdater fortløpende i tråd med hvordan siktet beveger seg.

2. Digital læring er kommet for å bli
Vi er helt overbevist om at Teams-møter og Zoom-webinarer har fungert bra i året som har gått. Fortsett med det! Men ta det et steg videre ved å plusse på med e-Learning for det som er teori og benytt lærerledede opplegg til praksis og diskusjon. Med Articulate kan dere enkelt digitalisere alle offisielle utdanninger til interaktive digitale moduler. Suppler deretter med klasseromsopplegg eller webinarer, så har dere skapt Blended Learning i løpet av svært kort tid. Brukerne/medarbeiderne kommer til å sette pris på endringen (til tross for gode teams-møter) og dere kommer til å kunne måle deltakelsen og endringen i organisasjonen.

Image of Lisa Tagestam

Lisa Tagestam

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg