TicTac Interactive på Learning Technologies i London

19 februar, 2018 in Nyheter

Learning Technologies er en møteplass der over 8000 europeiske og amerikanske eksperter og beslutningstakere innen digital læring møtes hvert år for å utveksle ideer, spå om fremtiden og etablere kontakter. Over 200 bedrifter stilte ut i messehallen og i over 30 konferansesesjoner ble det debattert hvordan fremtiden for digital læring kommer til å se ut.

TicTac var på plass og deltok på seminarer med kjente navn – både eminente veteraner som Wil Thalheimer og Laura Overton, men også nye bekjentskaper som Mirjam Neelen og Shannon Tipton. Vi var også ute blant leverandørene og studerte best practice blant markedets ledende LMS- og plattformleverandører.

– Det bildet jeg får, er at vi har kommet veldig langt i Norden, sier Anders Svensson, produkteier for GO! Micro i TicTac. Det finnes en trend mot at plattformer må bli enklere for brukeren samtidig som de bygger på en kraftig motor. Det har vi forstått i Skandinavia, både designmessig og strategisk.

Når det gjelder nye teknologier som kunstig intelligens, virtual reality og big data, ble det diskutert ivrig om hvor vi er på vei:
– Jeg tror at bruken av nye teknologier kommer veldig mye an på konteksten, sier Christian Stenevi, konseptutvikler i TicTac. Vi så at det var veldig stor interesse for mikrolæring, som de fleste snart vil rulle ut.

For deg som ikke var der, vil store deler av messens aktiviteter snart bli lagt ut på YouTube og sosiale medier.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg