TicTac Interactive på Arab Health i Dubai – Midtøstens største konferanse innen MedTech og Life Science

2 februar, 2018 in Nyheter

Fra 29. januar til 1. februar møtes bransjen på Midtøstens største konferanse innen MedTech og Life Science i Dubai. Bransjen samles for å presentere nye innovasjoner og finne løsninger for markedet i Midtøsten.

TicTac besøker Arab Health for å presentere sin digitale plattform GO! som en løsning på å digitalisere utdanninger koblet til MedTech. For hvert produkt som selges, er det som regel nødvendig å utdanne sykehuspersonell slik at de kan bruke utstyret. I dag gjøres dette manuelt og fysisk hos mange foretak. Med GO! vil TicTac gi selskaper innenfor medisinsk teknologi mulighet til å digitalisere utdanningene for å skape en mer effektiv, tilgjengelig og bærekraftig løsning. Spesielt for nye markeder som Midtøsten og Afrika.

 – Å arbeide med digitale utdanninger er ikke noe nytt innen MedTech og Life Science. Det som skiller GO! fra den tradisjonelle måten å arbeide på, er at det er helt mobilt og at det ikke kreves kostbar programvare for å lage utdanninger. Våre kunder kan skape kurs kostnadseffektivt og det er også et krav for at plattformen skal fungere i utviklingsmarkeder, sier Benjamin Palmqvist, forretningssjef for GO!-plattformen.

Er dere nysgjerrige på hvordan dere kan bruke GO! for å digitalisere deres utdanninger? Kontakt Benjamin Palmqvist for å avtale et møte. TicTac har lang erfaring innen medisinsk teknologi og arbeider med kunder som Philips, Getinge og Roche Diagnostics.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg