TicTac delte ut 100 000 kroner til Pinc Founder of the Year – Finch 3D

21 oktober, 2019 in Pressmeddelanden

EdTech-selskapet TicTac Interactive delte ut en pris på 100 000 kroner til vinneren Finch 3D i startup-konkurransen Pinc Capital under Nordic Female Investor Meetup 2019 i Malmö. TicTac var også stolt sponsor for NFIM, som har en målsetting om å fremme flere kvinnelige entreprenører, investorer og eiere.

Nordic Female Investor Meetup (NFIM) har som målsetting å inspirere og støtte kvinnelige entreprenører og investorer samt å øke antallet kvinnelige eiere. Møtet ble arrangert for fjerde gang hos bedriftsinkubatoren Minc i Malmö den 15. oktober med TicTac som en av sponsorene.

Flere fremgangsrike kvinnelige entreprenører, investorer og bedriftseiere deltok i bedriftspresentasjoner, paneldebatter og workshoper for å diskutere hvordan det skal bli lettere for kvinner å få risikokapital sammenlignet med menn, slik at man kan øke antallet kvinnelige eiere.

I forbindelse med NFIM 2019 arrangerte man også startup-konkurransen Pinc Capital der den beste pitchen ble belønnet med 100 000 kroner. Prisen var donert av TicTac som et ledd i Edtech-selskapets engasjement for å fremme kvinnelige næringsdrivende og bedriftseiere.

Pinc Capital er åpen for nordiske startups med minst én kvinnelig grunnlegger og Pinc Founder of the Year for 2019 ble Finch 3D og medgrunnleggeren Pamela Wallgren. Malmöbaserte Finch 3D utvikler et digitalt verktøy for arkitekter som hjelper dem med å teste deres design på ulike steder og scenarier på en mer fleksibel måte. Prisen ble utdelt av TicTacs adm.dir. Carolina Ericson.

– En stor gratulasjon til Finch 3D og Pamela Wallgren! Vi trenger flere kvinnelige entreprenører, investorer og bedriftseiere. I fjor gikk bare 2 prosent av den totale risikokapitalen til startups med bare kvinnelige grunnleggere, og det er et altfor lavt tall. Det vil vi endre på og derfor støtter vi NFIM og er stolte over å få donere og dele ut priser som Pinc Founder of the Year, sier TicTacs adm.dir. Carolina Ericson.

I forbindelse med NFIM 2019 skrev Carolina Ericson en debattartikkel sammen med fem andre forretningskvinner om hvor viktig det er for næringslivets fremtid at flere kvinner får tilgang til risikokapital og at antallet kvinnelige bedriftseiere øker.

Mer informasjon om NFIM 2019, Pinc Capital samt debattartikkelen:

https://www.minc.se/events/nordic-female-investor-meetup-2019

https://www.sydsvenskan.se/2019-10-15/mojligen-gor-en-okad-andel-kvinnliga-agare-att-antalet-forhastade-beslut-minskar

Kontaktopplysninger for mer informasjon:

Carolina Ericson, adm.dir. TicTac
Telefon +46 70 990 66 85
E-post: [email protected]

Nina Strandberg,
Adm.dir.-assistent TicTac
Telefon +46 72 190 85 40
E-post: [email protected]

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg