TicTac deltar på Arab Health i Dubai 28.–31. januar

29 januar, 2019 in Pressmeddelanden

Det hurtigvoksende EdTech-selskapet TicTac Interactive deltar på Arab Health i Dubai 28.–31. januar MedTech-messen er ledende i sitt slag på det raskt voksende markedet i Midtøsten og blant deltakerne finnes de fleste av verdens ledende bedrifter innen helse- og sykepleie samt medisinteknikk.

Arab Health ble startet for 44 år siden og er nå etablert som den ledende MedTech-messen i Midtøsten med deltakende bedrifter og gjester fra hele verden. Nærmere 4 200 bedrifter fra 66 land stiller ut og det ventes drøyt 84 000 besøkende på messen.

TicTac er på plass for å treffe kunder og etablere nye partnerskap i regionen.

– Arab Health er den største og viktigste MedTech-messen i Midtøsten, en region som satser stort på helse og sykepleie samt medisinteknikk. Ettersom de fleste av våre kunder er på plass, er det viktig for oss å demonstrere våre digitale plattformer, sier Carolina Ericson, adm.dir. i TicTac Interactive.

TicTac har doblet sin omsetning mot næringslivet i 2018 og med det nyeste partnerskapet med Docebo intensiveres TicTacs internasjonale vekst.

Én grunn til den raske veksten er at etterspørselen etter digitale utdanninger øker i takt med at bedriftene kontinuerlig må øke personalets kompetanse for å kunne være konkurransedyktige på et globalt marked. MedTech-bransjen er ikke noe unntak.

– MedTech er et av de prioriterte vekstområdene for TicTac. Bransjen er svært kunnskapsintensiv og ekstremt konkurranseutsatt, så bedriftene må hele tiden investere i videreutdanninger av personale og brukere for at deres teknologi skal ligge i forkant, sier Carolina Ericson.

Les mer om Arab Health på www.arabhealthonline.com 

 

EdTech står for Educational Technology. Bransjen omfattes av en rekke tjenester og produkter, f.eks. læremidler, testverktøy, utdanningsplattformer, administrative systemer, maskinvare og kommunikasjonsløsninger.

Globalt er EdTech en av de raskest voksende bransjene og den overgår blant annet FinTech i størrelse. Også den svenske EdTech-bransjen opplever en sterk vekst med en økningstakt på 12 prosent årlig, ifølge statistikk fra Navitas Ventures.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg