Team TicTac

10 juli, 2023 in News, Nyheter

Hei, Robert! Velkommen til TicTac! Du begynte hos oss for en stund siden og har forhåpentligvis begynt å bli litt varm i trøya nå. Du kan vel fortelle litt som deg selv?

Hei!

Jeg heter Robert, er 40 år og bor i Finspång, Sverige med min kone og våre tre barn. Jeg har jobbet innen IT og kundesupport i nesten 13 år og vært innom alle trinn i en supportorganisasjon – fra 1st-line til 3rd-line team lead og sjef.

Jeg har lang erfaring innen IT og har snappet opp både det ene og det andre som jeg håper kan være til nytte for TicTac.

Spennende! Hvilken rolle kommer du til å ha i TicTac? Hva innebærer den?

Jeg har jobbet som Support Manager siden oktober 2022 og er hovedansvarlig for TicTacs kundesupport. Jeg overvåker den daglige driften av TicTacs kundesupportavdeling, organiserer kundesupportteamet og hjelper andre medarbeidere med spørsmål knyttet til kundesupport. Jeg håndterer rapporter og statistikk for innkommende oppdragsvolum og kommuniserer eventuelle trender i kundekommunikasjon og -atferd til andre avdelinger.

Mitt mål er å bygge opp en førsteklasses support og skape verktøy som hjelper både kundene og de medarbeiderne som håndterer supporten.

Det høres fantastisk ut – det ser vi frem mot! Hva ser du mest frem mot i jobben her hos oss i TicTac? Hva vil du lære deg?

Jeg har truffet mange kolleger som har en veldig smittende positiv innstilling, og jeg ser frem mot å fortsette samarbeidet med dem. Det inspirerer meg å se kolleger vokse og kunne hjelpe dem med å overvinne de utfordringene de møter. Jeg opplever at gjengen har en god lagånd og ser frem mot å være en del av den fremover.

For meg er det også veldig viktig å kunne jobbe direkte med kunder. Da får man umiddelbar feedback hvis man har gjort en god jobb eller hvis det finnes forbedringspotensial. Utvikling og etablering av prosesser og rutiner var en viktig del av min forrige jobb og jeg er sikker på at det er noe jeg kan bidra med på TicTacs reise mot å bli en global aktør.

Jeg vil selvfølgelig utvikle min kunnskap om e-learning og de teknologiene som er knyttet til det. Reisen til personlig utvikling er like viktig for meg. Det oppnår jeg ved å skape gode relasjoner og utveksle kunnskap.

Til slutt vil vi naturligvis vite hva never stop learning betyr for deg!

Never stop learning because life never stops teaching. Mitt mål er at jeg hele tiden skal forbedre mine kunnskaper og utfordre meg selv. Jeg synes det er viktig å gå ut av komfortsonen, for det er vanligvis den beste måten å lære seg nye ting på og utvikle nye ferdigheter, selv om det kan føles slitsomt iblant.

Never stop learning betyr også at vi må følge TicTacs filosofi på kundesupporten der vi lærer av våre kunder hver dag, samtidig som vi hjelper dem med deres læring.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg