Smartere onboarding og opplæring med Learning Journeys

30 januar, 2022 in Nyheter

Benjamin Rosén er CMO og partner i TicTac Interactive. Hva er det han tar med seg fra 2021, og hva vil han at vi legger bak oss? I TicTacs trend-spådommer for 2022 presenteres de fem viktigste trendene å følge med på – men vi begynner fra starten av. Med trend nr 1.

Hei Benjamin! Hva kan du fortelle om den første trenden?

En av de største lærdommen fra fjoråret er at det lønner seg å skape Blended Learning-program og «Learning Journeys». De er fleksible på den måten at man kan ha heldigitale læringssløyfer eller deler med fysiske elementer. Det hele er tuftet på at man skaper læringsreiser tilpasset individene.

Når er individtilpassede Learning Journeys viktigst?

Fordelen med Blended Learning-program er at det er enkelt å følge, og det gir deltakerne en skreddersydd opplevelse. De er effektive uansett om det handler om onboarding av en nyansatt eller en kunde, eller i forbindelse med
et lederskapsprogram.

Hvordan skiller det seg fra ikke-individtilpassede program?

All kunnskap er så klart viktig, og også et ikke-skreddersydd program gir organisasjonen en mengde fordeler i form av kunnskapsutbytte, teambuilding og økt interesse for foretaket i takt med at kunnskapen øker. Men med en individtilpasset Learning Journey vil du alltid møte personen akkurat der han eller hun befinner seg.

Og hvordan påvirker det resultatet?

For medarbeideren blir opplæringen en annerledes opplevelse som styrker følelsen av å bli sett, som styrker employer branding og dermed også merkevaren. 

For onboarding og lederskap blir opplæringskurven mer presis, og du vet dessuten at det du måler, er akkurat det du behøver å vite om akkurat dette individets lærereise. Det blir tids- og kostnadseffektivt og derfor er individtilpasset Learning Journeys kommet for å bli. Her kan du lese mer!

Oppsummering:

– Flere og flere kommer til å satse på individtilpasset Learning Journeys, både for å spare penger og ressurser, men også fordi det styrker relasjonen til individene og skaper lojalitet på lang sikt. 

– Blended Learning-programmer lar både deg og medarbeideren eller kunden rette fokus der det betyr noe, og skaper en mer effektiv opplæring.

Ikke gå glipp av neste nyhetsbrev der Benjamin forteller om trend nr. 2: Systematisk læringsmåling – hvordan man som foretak eller organisasjon kan måle målgruppene kontinuerlig og systematisk og måle effekten av systematisk læring. Hvilke KPI-er skal man ha og hva er det viktigst å måle?

Vil du vite mer eller booke et møte?


Kontakt oss i dag!

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg