Opplev styrken med Microlearning

5 april, 2021 in Nyheter

Microlearning er akkurat som navnet antyder, en mindre form av digital læring der man som oftest fokuserer på én oppgave. Det kan produseres i ulike formater, f.eks. som et videoklipp, en lydfil, et instruerende bilde og tekst – eller en kort interaktiv utdanning med fokus på en mindre del.

Microlearning kan med fordel brukes som ”how to-” eller ”just-in-time-learning”, noe som innebærer at brukeren trenger kunnskap om noe akkurat nå. Akkurat som når vi i hverdagen søker rask info om hvordan man monterer noe, skal reparere noe eller vil vite hva noe betyr.

Har man et velstrukturert bibliotek med microlearning, kan det hjelpe medarbeiderne med å utføre sine arbeidsoppgaver raskt og enkelt uten avbrudd. Dette kan gjelde ulike emner som f.eks. produktkunnskap, onboarding, monteringer, systemopplæringer m.m.

Microlearning kan også brukes i forbindelse med annen læring. Det kan handle om å befeste kunnskap før et lengre utdanningsmoment eller å forlenge en utdanning ved å sende ut eller tilgjengeliggjøre mindre repetisjoner og påminnelser i ettertid.

Trenger dere råd, støtte eller produksjoner innen digital læring?

LES MER OM MICROLEARNING

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg