Digital Onboarding

Digital Onboarding

En god onboarding består av en variasjon av kunnskap og aktiviteter som gir den nyansatte en trygg innføring i sin rolle på deres arbeidsplass. Vi tilbyr løsninger for digital onboarding som er enkle og klare for bruk omgående med noen små endringer – men du kan også få en fullstendig digitalisering av deres nåværende prosess. Med en digital plattform kan dere enkelt støtte og kalibrere deres nye medarbeidere gjennom hele prosessen.

Hvorfor digital?

Ved hjelp av refleksjonstrening og interaktivitet er det lett å lære. Alle nye ansatte får samme informasjon, og treningen kan utføres når og hvor som helst. Like bra på mobil som på datamaskinen!

Den første dagen

For en ny medarbeider er det mye å ta med – alt fra organisasjonens merke til verdier og retningslinjer. Et godt tips er å lage en tidsplan for dagen hvor onboardingkurset er inkludert. Start medarbeiderne med enkle oppgaver som du kan følge opp via den digitale læringsplattformen.

Oppfølging

Hensikten med å bruke en digital plattform er å gjøre deres prosess effektiv og enkel både for dere og deres nye medarbeidere, samtidig som den er sporbar. Kunnskap om deres produkter og tjenester kan kombineres med refleksjoner og kunnskapstester, og aktiviteter kan være både fysiske og digitale.

Visste du at vi også har 80% ferdige utdanninger om:

Informasjonssikkerhet

80 % ferdig utdanning om rett informasjon til rette personer

Les mer

Code of conduct

80 % ferdig utdanning om deres verdier i praksis

Les mer

Grunnutdanning i GDPR

80 % ferdig utdanning om det nye regelverket

Les mer

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg