Nylig ønsket vi vår nyeste stjerne velkommen til teamet. Hjertelig velkommen til oss, Susanne Malmberg! Nå går du inn i rollen som assistent for vår adm.dir., Carolina. Du kan vel fortelle litt som deg selv?

1 desember, 2022 in E-learning, News

Jeg er deres nye kollega og jeg har nettopp forlatt Mercedes-Benz etter 14 år der. Jeg bor i Lomma i Skåne og har to voksne sønner. Jeg er veldig glad for at min nye jobb har samme pendleavstand som den forrige, for jeg elsker å sykle til og fra jobben. Nesten hele året rundt!

Wow, 14 år! Hvordan har det seg at du valgte TicTac?

Jeg ble overrasket over all den energien og pasjonen jeg møtte da jeg besøkte TicTac. Dessuten er det en fremgangsrik bedrift i en helt ny bransje – det pirret nysgjerrigheten min. Personkjemien føltes også helt rett med de kollegene jeg traff. Nå, etter at det har gått en stund, må jeg si at jeg er takknemlig for at jeg hadde mot til å bli en del av TicTac. Så takk for deres støtte for å få meg til å føle meg så velkommen!

Det er vi som skal takke! Det er veldig hyggelig å ha deg med på laget. Hvis vi tenker på hva vi kan gjøre for deg, hva er det du vil lære deg her hos oss?

Jeg er veldig nysgjerrig på hele bransjen og ser frem mot våre kommende utfordringer samt alle fremtidige møter med kolleger, partnere og kunder. Der lærer jeg noe nytt hver dag!

Herlig! Og hvis vi vender på det – hva vil du bidra med?

Jeg ser frem mot å dele av den erfaringen jeg har med i bagasjen fra tidligere år. Jeg vil også tilføre en herlig og god følelse hos dem jeg jobber sammen med – det gjør jeg med min energi og trygghet!

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg