Møt Nathalie Strindlund

18 januar, 2022 in Nyheter

For en stund siden sa vi hjertelig velkommen til Nathalie Strindlund, vårt nyeste stjerneskudd på designsiden.

Hva jobber du med i TicTac, Nathalie?
Jeg er Designer / Content Creator og det er akkurat like spennende som det høres ut! Jeg jobber mye ut fra kundens visuelle identitet når jeg skaper ting som man kan se eller ta på. Det handler om å gi kunden et ansikt gjennom våre kunnskapsløsninger. For å gjøre det bruker jeg alle kreative grep jeg har når jeg skaper, tolker og oversetter de konseptene vi har utarbeidet.

Det høres spennende og variert ut!
Absolutt! Jeg elsker at jeg får jobbe såpass bredt som jeg gjør. Det fascinerende med EdTech-bransjen er nettopp møtet mellom den fysiske verden og den digitale. De glir mer og mer inn i hverandre og jeg er spent på å utforske nye muligheter med digital læring i fremtiden.

Hur kom det sig att du valde TicTac?
Jeg ville være en del av et superteam med mennesker som ikke bare er dyktige på det de gjør, men som også skaper en herlig stemning i bedriften. Derfor ble TicTac raskt et opplagt valg. Fra vårt første møte var det soleklart.

Hva er den beste måten å lære noe på?
Det handler ikke så mye om informasjonen i seg selv, men mer om hva vi gjør for å huske den. Jeg tror på å gjøre læringen til noe gøy. Barn lærer gjennom lek og det tror jeg at vi alle kan ha stor nytte av!

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg