Møt Katarina Molander

6 februar, 2023 in News

For en stund siden fikk manusteamet et nytt tilskudd i form av Katarina Molander.

Hei og velkommen til TicTac, Katarina! Fortell litt om deg selv.

Hei! Jeg er språkkonsulent og manusforfatter. Egentlig litt av en kameleon – jeg liker å steppe inn og hjelpe til der det behøves – men tekst er mitt fremste medium. Det er det beste med e-learning: at jeg får skrive mye og om mange ulike ting.

Så bra! Hva betyr vårt uttrykk ”Never stop learning” for deg?

At det alltid finnes noe man kan lære seg eller bli bedre på. Jeg har et mål som går ut på at jeg skal lære meg noe nytt hver dag. Det kan være noe som snur verden opp ned (for meg) – eller noe veldig lite. Hver puslespillbit teller. Det er noe som jeg vil ta med meg inn i den nye jobben.

Hvordan har det seg at du valgte TicTac?

Jeg kom inn i e-learning ved en tilfeldighet rett etter eksamen og siden har jeg jobbet med det. Tidligere har jeg vært i nisjepregede bransjer, men i TicTac får jeg utforske mange ulike områder. Det er veldig attraktivt!

Det synes vi også! Hva håper du å lære mer om her i TicTac?

Oi, vanskelig spørsmål. Så mye som mulig. Men hvis jeg skal prøve å konkretisere et mål, må det nok være å bli veldig dyktig til å skrive og bygge utdanninger som er pedagogisk smarte og som får deltakerne til å føle at det er artig å lære seg nye ting. Og at det de lærer er relevant og utviklende, så klart.

Vi sier hjertelig velkommen, Katarina!

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg