Møt Drahomir, en av våre nyeste ansatte!

16 april, 2021 in Nyheter

Drahomir arbeider på økonomiavdelingen med administrasjon og analyse av markedsføring og salg. Vi stilte ham noen spørsmål!

1. Hvorfor valgte du å jobbe i TicTac?
– Bedriftens motto ”Never Stop Learning” høres veldig sant ut for meg. Jeg tror at det er den viktigste investeringen man kan gjøre for å holde tritt med den raskt foranderlige og utviklende verden vi lever i. Å ha mulighet til å arbeide i en bedrift som leverer smarte e-læringsløsninger til internasjonale kunder syntes jeg var en interessant mulighet for meg til å lære ferdigheter og samarbeide med erfarne kolleger. Under rekrutteringsprosessen likte jeg den praktiske tilnærmingen til å få ting gjort. Jeg forstod at det er høyt verdsatt at man har en bakgrunn fra mange ulike områder. Alt i alt synes jeg at jeg og TicTac er en god match for begge parter.

2. Fortell om en læringsopplevelse du har støtt på!
– Jeg flyttet til Sverige i 2017 uten å kjenne til mye om det svenske språket. Derfor startet jeg min egen e-learning-plattform (en blogg) – MySwedish.net og en Facebook-fanside. Hvorfor? For meg er det den beste måten å lære på, altså å forklare ting for andre. Så jeg ble svensklærer (det høres kanskje litt rart ut) og begynte å forklare hvordan språket fungerer for mitt publikum. Jeg har nå over 3000 følgere – og flere blir det.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg