Mobile learning

4 steg mot vellykket Mobile Learning!

TicTac er Skandinavias ledende aktør innen Mobile Learning. Vi har hjulpet organisasjoner og bedrifter i over 10 år for å skape de beste læringsopplevelsene i telefonen på både nasjonalt og globalt nivå. Generasjon Z er vokst opp med smarttelefoner og stiller krav til brukeropplevelse, responsivitet og tilgjengelighet.

Strategi: Kunnskap når du behøver det

Fordelen med mobil læring er at kunnskapen blir tilgjengelig hvor og når som helst. Du kan tilgjengeliggjøre utdanning på en helt ny måte. For å få et effektivt resultat må du imidlertid optimere kursene for smarttelefonskjerm. Dette kalles vanligvis en ”Mobile first”-strategi.

Innhold: Kort og enkelt

Når man skaper mobil læring, lar man brukeren interagere med sin smarttelefon på en måte som han eller hun er vant med. Gjør det så enkelt som mulig for målgruppen å ta til seg stoffet! Det som fungerer best i dag på smarttelefoner, er film, podcaster og sosiale nyhetsstrømmer. Målet er at det skal være lett å bruke og lett å fordøye – en læring som er optimert. Da må innholdet være kort og holdes enkelt.

Verktøy: Rise + GO+

Kjøp inn verktøy for Mobile Learning. TicTac anbefaler Rise som er et responsivt forfatterverktøy i Articulate 360. Skap deres Mobile Learning og distribuer den enkelt via den responsive plattformen GO! Med denne plattformen får dere målbarhet på hvem som har tilegnet seg og forstått innholdet.

Statistikk: Mål resultatene

Målbarheten er viktig for både organisasjonen og medarbeidere. Dere får et bevis på at deres strategi fungerer og får en tydelig oversikt over hvordan endringsarbeidet skrider frem, ettersom det er tydelig hvem som har gjort hva.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg