Microlearning

Seminar

Raskt

Med Microlearning kan dere raskt pakketere og distribuere kunnskap.
Seminar

Enkelt

Ledeordet innen Microlearning er enkelhet. Både for avsender og mottaker.
Seminar

Effektivt

Microlearning er både kostnadseffektivt og tidseffektivt.
Seminar

Tilgjengelig

Med Microlearning når dere alle uansett hvilken enhet de bruker og uansett tid på døgnet.
Seminar

Fremtiden

Microlearning er kommet for å bli. I en digital æra kreves det mobilitet, fleksibilitet og målbarhet – svaret er Microlearning.

Hvorfor Microlearning?

I dag er vi blitt stadig mer mobile og samtidig har vi fått mindre tid til å ta inn større kunnskapsblokker. Det har vokst frem et behov for en digital læring som er kortfattet, konsis og tilgjengelig når man behøver den.

Hva er Microlearning

Microlearning er små, optimerte digitale leksjoner som kan være helt selvstendige, være en del i en sløyfe eller passe inn i en større sammenheng av andre aktiviteter. Microlearning kan brukes til ulike formål og innenfor alle mulige emner. Det er en ny og effektiv løsning for å pakke og distribuere kunnskap digitalt. I dag erstatter eller kompletterer det klasseromsundervisning innen onboarding, endringsarbeid, instruksjoner, sertifiseringer og mye mer.

Fungerer det?

Det viser seg at Microlearning er mer effektivt enn tradisjonell læring – fordi det ligner på hvordan mennesker lærer ting naturlig på arbeidsplasser. Ved å porsjonere ut læringen i små mikroporsjoner fester kunnskapen seg lettere i minnet.

Engasjement og målbarhet

Mikrolæring finnes allerede i mange organisasjoner, men det kjennes kanskje ikke igjen som det. Det kan være engasjerte ansatte og interne ”influencers” som svarer på spørsmål og forvalter kunnskap. Ved å gjøre denne kunnskapen tilgjengelig og målbar kan vi skape en kultur der det er enkelt å tilby alle hverdagskunnskap i små porsjoner. Mikrolæring kan også brukes i langsiktig endringarbeid ved at man skaper sløyfer som skal oppleves over tid.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg