Mediafarm utvider – inngår partnerskap med svenske TicTac

14 mars, 2019 in Pressmeddelanden

Mediafarm AS og det ledende svenske Edtech-selskapet TicTac Interactive AB, har inngått et strategisk partnerskap. Samarbeidet innebærer at Mediafarm skal tilby læringsplattformen GO! i det norske markedet. I tillegg vil Mediafarm, med TicTac som distributør, tilby det markedsledende forfatterverktøyet for e-læring, Articulate 360. Mediafarm vil også tilby utviklingstjenester, kurs, og malverkert E-learning Made Easy(EME) i Norge, knyttet til Articulate 360.

TicTac er Nordens ledende aktør innen EdTech for bedrifter. GO! er en web-basert, effektiv læringsplattform (LMS) for digital kunnskapsoverføring, og er tatt i bruk både internt og eksternt av en rekke velkjente selskaper og organisasjoner som SCA, , Eurosko, RFSL, Boverket og MFF. Med over 300 000 brukere globalt, leverer TicTac læringsløsninger som får bedrifter, organisasjoner og mennesker til å vokse.

– Mediafarm er vårt første partnerskap i Norden, og vi er veldig stolte av å ha inngått samarbeid med en så veletablert og erfaren aktør. Mediafarm er en sterk Edtech-leverandør som vil selge TicTacs plattform GO!. Vi ser store fremtidige vekstmuligheter sammen med dem, sier Carolina Ericson, adm.dir. i TicTac Interactive AB.

Mediafarm AS ble etablert i 1996 i Stavanger og er markedsledende innen produksjon av E-læring, interaktive læringsspill og film, samt multimediabaserte løsninger for besøkssenter. Ved hjelp av det nyeste innen multimedieteknologi, utvikler Mediafarm digitale læringsløsninger for å gjøre læring til en opplevelse. Blant Mediafarm sine kunder finner du Europaparlamentet, Andøya Space Senter, Equinor, Aker BP, Utenriksdepartementet og Sparebank1 Gruppen.

– For oss i Mediafarm, er samarbeidet med TicTac en naturlig styrking av tilbudet i det norske markedet. Som læringspartner for våre kunder, er det nødvendig for oss å kunne tilby kompetanse på teknologi som kan distribuere og følge opp læring ute i organisasjonene. Dette gjør GO! på en elegant og moderne måte, sier daglig leder i Mediafarm, Annenita Bakker Schøyen.

I tillegg til læringsplattformen GO!, vil Mediafarm og TicTac også tilby E-learning Made Easy™ (EME) Denne pakken inneholder interaktive maler for e-lærings verktøyet Articulate 360 og brukerstøtte fra Mediafarm. Gjennom EME vil kunder selv få kunnskap og dessuten profesjonell hjelp til å produsere egne digitale læringsmoduler, kunnskapstester og sertifisere medarbeidere, partnere eller kunder gjennom digitale løsninger. Mediafarm vil også tilby ulike kurs knyttet til bruk av Articulate 360 og i hvordan man kan utvikle effektive og engasjerende læringsmoduler generelt.

Både Mediafarm og Tictac opplevde kraftig vekst i 2018. I fjor doblet TicTac sin omsetning mot næringslivskunder, mens Mediafarm leverte et solid resultat etter å ha økt sin omsetning med over 50%.

-Vi er svært begeistret over å kunne tilby GO!, Articulate 360 og E-learning Made Easy™ i et marked i sterk vekst, og ser virkelig fram til å jobbe sammen med våre nye kollegaer i TicTac, sier daglig leder i Mediafarm, Annenita Bakker Schøyen.

Les mer om Mediafarm på www.mediafarm.no eller kontakt:

Annenita Bakker Schøyen, Daglig leder Mediafarm AS,
telefon +47 976 84 583

Epost: [email protected]

 

 

 

 

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg