Malmö FF og TicTac Learn skaper fremtidens talenter

14 april, 2023 in News

Ni års samarbeid er sterkere enn noensinne — TicTac Learn fortsetter som offisiell partner til fotballklubben Malmö FF. Sammen vil Malmö FF og TicTac utvikle partnerskapet for å bidra til unge menneskers mulighet til å vokse. Naturligvis kommer TicTac fortsatt til å stille sin digitale plattform til rådighet for MFFs arbeid med sitt verdigrunnlag. Dessuten vil TicTacs logo finnes på alle drakter for damelaget samt e-sport- og ungdomslagene.

Med klubbens samfunnsengasjement og fokus på ungdomsfotball har TicTac vært en viktig del av Malmö FFs utvikling siden avtalen ble inngått i 2014. Nå intensiveres samarbeidet i og med at TicTac forlenger avtalen som offisiell partner.

– TicTac er en sterk spiller, en pålitelig partner og har et varemerke som har betydd mye for Malmö FF og klubbens utvikling, særlig for Skånecupen, MFF i samfunnet og vår satsing på damene. Vi er glade for å kunne fortsette som partnere og ta ytterligere steg sammen, sier Anna Nordström Carlsson, markedssjef i Malmö FF.

Malmö FF og TicTac ser nå frem mot å fortsette arbeidet med å utvikle og styrke ungdomsvirksomheten. Vår felles ambisjon er et åpent og likestilt samfunn der unge mennesker får mulighet til å vokse.

– Vi ser frem mot nye fremgangsrike år sammen med Malmö FF. Vår drivkraft er å gi barn og ungdom muligheter til å utøve sin pasjon samtidig som læring og kunnskap er i fokus. Med gode forbilder skaper vi fremtidige talenter, både på og utenfor banen, sier Carolina Faxe, adm.dir. og grunnlegger i TicTac Learn.

Malmö FFs damelag klatrer gjennom seriesystemet og spiller denne sesongen i divisjon 1, og TicTac har vært med på den fremgangsrike reisen siden starten i 2020. Det er en selvfølge for TicTac å støtte damene mot ytterligere suksess og være en del av et vinnende lag.

– Vi er utrolig stolte over at TicTac fortsetter som draktpartner til vårt dame- og e-sportlag. Det er inspirerende og gir fortsatt våre lag muligheter til å bli bedre og utvikle seg, sier Anna Nordström Carlsson.

TicTac er ledende i Nord-Europa innen digital læring og deres plattform er viktig for Malmö FF i klubbens arbeid med sitt verdigrunnlag. Bedriften holder til i Malmö, men med hele Europa som arbeidsplass, akkurat som Malmö FF.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg