Learning Technologies – engasjement, enkelhet og statistikk

15 mars, 2021 in Nyheter

Årets Learning Technologies-messe var naturligvis et helt digitalt event som ble holdt mellom 15. og 26. februar. Hvis dere gikk glipp av det, kan de fleste av sesjonene ses i ettertid og de er tilgjengelige til juni 2021. Her er noen av våre favoritter:

Articulate hadde en sesjon der de viste hvordan man raskt og enkelt kan skape moderne, pene og interaktive e-læringer som passer perfekt for mobile enheter. Se sesjonen her:

Hvis dere er interessert i å teste Articulate Rise, kan dere opprette en gratis testkonto her:

FREE TRIAL


Vil du ha flere engasjerte medarbeidere? Skill Pill har sammenstilt en liste med fem metoder som de bruker for å skape interesse rundt innhold og få større respons fra brukerne: Digital relevans, fra objekt til emne, brukeropplevelse, datasporing og utnyttelse av ”sirkadisk rytme”. De diskuterer hvordan bruken av nye medier og gamification kan gi ekstra spenning til miksen. Ved å rette deg inn mot kursdeltakernes motiver og gi dem en læringsopplevelse kan du skape større engasjement og interesse for ditt innhold. Se videoen her:


I denne sesjonen avslører Donald H Taylor, adm.dir. for Learning Technologies Group, resultatene fra sin L&D Global Sentiment Survey 2021, der man spurte 3114 personer i 95 land om deres syn på Learning & Development i år. Han ser på hvordan L&D reagerte på pandemien og gir håp om at L&D kan gå mot en lys fremtid med større innflytelse. Se den innspilte sesjonen her:

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg