Kvalitet og kunnskapskontroll kritisk for oss

18 september, 2018 in Nyheter

I sykepleien og redningstjenesten er det livsavgjørende å sikre kvaliteten og kunnskapskontrollen. Medisinteknologigiganten Dräger har derfor valgt å samarbeide med TicTac Interactive for å produsere digitale utdanninger i verdensklasse. På SAMTIT 2018 vant Dräger den prestisjefylte utmerkelsen ”Årets interaktive utdanning”.

 

Dräger er internasjonalt ledende innen medisin- og sikkerhetsteknologi. Drägers produkter har beskyttet og reddet liv helt siden 1889. Dräger er representert i ca. 180 land og blant kundene finnes sykehus, redningstjenester og myndigheter. Hovedkontoret ligger i Lübeck, Tyskland, og konsernet har ca. 14 000 ansatte.

På Svensk Användareförening för Medicinsk Teknik och IT (SAMTIT) 2018 – en frivillig sammenslutning av pleiepersonell som har ansvar for medisinteknisk utstyr, IT og utdanning – ble Dräger tildelt utmerkelsen ”Årets interaktive utdanning”.

Dräger vant med bidraget Zeus IE der målet er å styre anestesi. Den interaktive utdanningen for Zeus IE er produsert i samarbeid med TicTac. TicTac er fra før leverandør til Dräger av den digitale plattformen GO!

Peter Bellhammar, Nordic Marketing Manager på Dräger, forteller hvordan TicTacs e-learning bidrar til å heve kompetansen i organisasjonen og sikre en høy kunnskapskontroll hos brukerne av bedriftens produkter.

 

Hvordan anvender Dräger TicTacs digitale utdanninger i den daglige virksomheten?

– E-learning er for oss en måte å sikre at utdanningen vi gir, er standardisert og at alle får samme utdanning og at kundens kunnskapsnivå oppnår en viss standard som vi kan dokumentere. Vi har utdanningskrevende apparater og funksjoner der kvalitet og kunnskapskontroll er kritisk.

Hvordan bidrar utdanningen til å øke personalets og brukernes kompetanse?

– Ved at utdanningen er standardisert, sporbar og sertifisert.

Drägers produkter bidrar til å forbedre liv og helse. Hvilke ekstra høye krav stiller dette til deres utdanninger?

– Vi vil at utdanningen skal være enkel å forstå. Brukeren skal kunne følge sin daglige rutine og kjenne seg igjen i utdanningen. Utdanningen er til for å sikre at brukeren virkelig har fått informasjonen. Derfor er det viktig med kunnskapskontroll slik at vi sikrer at den brukes på rett måte.

På SAMTIT 2018 vant Dräger utmerkelsen ”Årets interaktive utdanning”. Hva betyr denne prisen for dere?

– Vi er naturligvis veldig stolte over dette og har fått et bevis på at det vi har valgt å satse på, blir verdsatt av brukerne.

Hvorfor valgte dere å samarbeide med TicTac?

– Vi valgte TicTac fordi de har den kompetansen vi behøver. TicTac har også den nødvendige størrelsen slik at når vi vokser med vår e-learning, så kan TicTac være med og hjelpe oss med alt fra enkle lokale utdanninger til den komplekse multinasjonale plattformen.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg