Informasjonskapselpolicy

En informasjonskapsel er en liten databit i tekstformat som sendes av våre nettsteders nettserver til nettleserens informasjonskapselfil som ligger på harddisken til enheten din. Nettleseren din kommer til å lagre denne informasjonskapselen i en tidsperiode og sende den tilbake til nettstedets server når du vender tilbake til nettsiden. Informasjonskapsler kan brukes til flere formål: å lagre dine identifikatorer for å forenkle innlogging på din konto, å spore dine økter og navigering for statistisk analyse eller å identifisere dine interesseområder for å gi deg relevant innhold.

Informasjonskapselfilen tillater dens utgiver å identifisere enheten den lagres på i den perioden informasjonskapselen er gyldig eller lagret. En informasjonskapsel gjør det ikke mulig å identifisere enkeltpersoner.

Når du besøker nettstedet, kan vi, avhengig av dine valg, installere informasjonskapsler.

Informasjonskapsler vi bruker kan ha flere formål.


Absolutt nødvendige informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere korrekt

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere ordentlig og lar oss garantere deg en optimal opplevelse. De slettes automatisk når du forlater nettstedet og samler ikke inn noe informasjon om brukeren eller dennes aktivitet.


Nettstedets Yteevneinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å lage statistikk for å optimere vårt innhold og vårt nettsted. Denne statistikken er samlet og ikke individuell. Disse såkalte «tracking cookies» slettes ikke automatisk når du forlater nettstedet vårt. De brukes kun dersom du aksepterer dem og har en levetid som kan variere avhengig av type informasjonskapsel.

Tredjeparts informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene tilsvarer bruken av tjenester som tilbys av nettsteder fra tredjepart. De kan også brukes til å forsyne deg med innhold relatert til dine interesser. De brukes kun dersom du aksepterer dem og har en levetid som kan variere avhengig av type informasjonskapsel.


Aksept av at informasjonskapsler brukes

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre best mulig yteevne for nettstedet vårt og for å forenkle tilgangen til det med å samle inn informasjon om din enhet og innstillinger (f.eks. favorittnettleseren din). Så hvis du vil bruke vårt nettsted fullstendig og få en god brukeropplevelse, bør du akseptere disse informasjonskapslene.
Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og hvis du gjør det, kommer vi til å avbryte behandlingen av dine opplysninger som er innhentet på dette nettstedet.
×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg