Industri

Industri

I industrien er det viktig å anvende ressurser på en effektiv og økonomisk måte. Kunnskap er i så måte en ressurs, og i mange tilfeller er kunnskap en del av det produktet man produserer. Vi har en prosess for å optimere kunnskapsoverføringen slik at den samvirker med eksisterende prosesser.

Erfaring

Helt siden 90-tallet har TicTac levert ulike kunnskapsløsninger til industrien. En av våre største suksessfaktorer er at vi alltid betrakter våre kunder som partnere og at vi gjennom dette har kunnet bidra med plattformer og løsninger som støtter de visjonene man har satt opp.

Løsninger

Gjennom vår skalerbare plattform strømmer det i dag frem utdanninger i Code of Conduct (etiske retningslinjer) og logistikk samt ulike introprogrammer på diverse språk og enheter. Våre partnere er alt fra mindre bedrifter med et titalls ansatte til store multimilliardkonserner med titusenvis av brukere.

Ekspertise

TicTac er eksperter på å digitalisere kunnskap og har i årenes løp skapt løsninger for ulike deler av industrien og alle dens funksjoner. Vi har omgjort alt fra strategier til enklere kunnskap til å bli et digitalt pakket materiell som tilpasses etter målgruppe og mål. Har dere behov for å implementere strategier som Excellence, utdanne personale i LEAN eller sertifisere leverandører?

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg