Ikke avlys – digitaliser!

Konverter forelesninger til e-learning – ferdig på 2 uker!

På grunn av den pågående coronakrisen (COVID-19) vil vi i TicTac gjøre det enda enklere for bedrifter og organisasjoner å digitalisere utdanningsmateriale som var tenkt for klasserommet. Videreutdanning er noe som mange snakker om akkurat nå som et godt alternativ for å sysselsette personale og medarbeidere når den ordinære virksomheten går på lavgir. Vi ønsker å skape de rette forutsetningene for å dekke dette behovet.

Slik går det til

  1. Under et nettmøte leverer dere materialet (presentasjon, logo, typesnitt og farger) til oss og forteller om formålet med utdanningen.
  2. En av våre produsenter konverterer deres eksisterende presentasjonsmateriale (PowerPoint, Keynote osv.) med tilhørende tekster til en digital utdanning (Rise). Det inngår én korrektur. (Mer korrektur kan kjøpes som tilvalg.)
  3. Ved ytterligere et nettmøte leverer vi det digitale kurset til dere og dere får instruksjoner om hvordan det fungerer. Kurset er da klart til å legges opp i deres LMS (Learning Management System).

Kostnaden er SEK 1000 per Power Point-slide. Eks.: 20 sider ppt – SEK 20 000, maks. 120 ord per side. I forslaget inngår også muligheten til en avsluttende digital test/quiz. (Minimum 10 sider ved bestilling)

Kontakt oss hvis du vil vite mer!
Rett plattform for distribusjon
Hvis dere ikke har noe LMS i dag, gir vi dere gjerne råd om hvilken løsning dere skal velge. Hvis dere velger TicTacs plattform GO+, får dere også en ferdig utdanning om COVID-19.
LES MER OM GO+
Seminar

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg