Hva er e-learning?

Hva er e-learning?

Vi vil at det skal være enkelt å utdanne. Uansett om det handler om større organisasjoner eller små bedrifter, er det en utfordring å nå ut med budskapet. Det kan være både vanskelig og kostbart å samle alle på samme dag. Hvordan vet du at folk virkelig leser e-posten sin? Og hvordan vet du at de faktisk lærer noe?

Så hva behøves?

TicTac er en helhetsleverandør innen e-learning og digital læring. Det betyr at vi har alt du trenger. Men visse deler kan du bidra med selv. Vi tror at du kjenner målgruppen og har kunnskap om ditt område, allerede der har vi kommet et godt stykke på vei. Men det du faktisk trenger for å skape digital læring, er …

… en LMS-plattform

Utdanningene må være tilgjengelige for deltakerne et eller annet sted. I en læringsplattform (LMS) kan du både legge opp og distribuere utdanninger. Du kan dessuten spore aktiviteter. Hvor mange har tatt kurset? Har de fullført det? Hvilke spørsmål var vanskeligst for deltakerne?
Les mer om våre plattformer GO+ og Docebo og finn ut hvilken plattform som passer best for dine behov.

Webinar om plattformer

Kostnadsfrie webinarer om de mest praktiske og effektive plattformene som finnes. GO+ og Docebo.
TIL PÅMELDING
Seminar

… et forfatterverktøy

Vi er forhandlere av Articulate som er et bransjeledende forfatterverktøy. Med Articulate 360-suiten kan du skape e-learning og digitale utdanninger for mobil, nettbrett og datamaskin. Enkelt og effektivt – og med teamlisens blir det enda mer praktisk.

Webinar om Articulate 360

Kostnadsfrie webinarer om et av de beste forfatterverktøyene på markedet.
TIL PÅMELDING
Seminar

Konsulenttjenester innen e-learning

Trenger dere å komme i gang med digital læring? Da kan en av våre konsulenter hjelpe dere. Vi tilbyr blant annet utdanning, workshoper og maler for e-learningproduksjon.
Kontakt oss, så forteller vi mer.
Seminar


Workshoper

TicTac tilbyr en rekke ulike workshoper tilpasset etter deres behov. For de ulike områdene innen e-learning finnes det workshoper der målet er å inspirere og utdanne.
Seminar


Maler

Dere får design- og interaksjonsmaler for Storyline 360 formgitt med deres varemerkeprofil, noe som automatisk gjør kursene deres pene og konsekvente.
Seminar


Utdanning

TicTac tilbyr utdanninger i e-learningproduksjon. En halvdagsutdanning i kursproduksjon
(via nettet eller på stedet i Malmö).

Les mer om vår e-learningproduksjon

LES MER

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg