Go easy. Go further.

GO+ plattform. Enklere finnes ikke.

Vil du enkelt kunne ordne og distribuere digital læring, så behøves det en plattform, eller et såkalt LMS. GO+ er en skybasert plattform som er enkel å integrere med eksisterende systemer, og som er responsiv, noe som betyr at den fungerer på alle skjermer. Du kan dessuten skape mikrolæring direkte i plattformen!

Velkommen på webinar om GO+ (in english)

Vil du enkelt kunne ordne og distribuere digital læring, så behøves det en plattform, eller et såkalt LMS. GO+ er en skybasert plattform som er enkel å integrere med eksisterende systemer, og som er responsiv, noe som betyr at den fungerer på alle skjermer.
Du kan dessuten skape mikrolæring direkte i plattformen! Vi gir deg en innføring i det du trenger å vite for å kunne bruke GO+ på beste måte. Gå ikke glipp av denne muligheten!

11/11 – 13:00

Online

Register

7/10 – 13:00

Online

Register

9/9 – 13:00

Online

Register
×
×
×

Mikrolæring

For å oppnå vellykket digital læring må vi nå brukerne på deres vilkår. Derfor er kortere utdanninger å foretrekke. Iblant er det kanskje tilstrekkelig med en film eller en PDF? Med GO+ er det enkelt å dele filer, men det er også mulig å lage quizer direkte i plattformen.

Målbarhet

En grunnfunksjon i et LMS er muligheten til å kunne følge opp og måle resultater. Hvor mange har påbegynt en utdanning? Har alle sett på filmen? Hvilke spørsmål i quizen var vanskeligst, og er alle brukere sertifiserte? Disse spørsmålene kan GO+ enkelt svare på i admin-modusen.
Seminar

Skybasert

GO+ er en Software as a Service (SaaS), noe som betyr at du kan nå plattformen fra en hvilken som helst enhet.
Seminar

Responsivt grensesnitt

For å møte den økte mobilbruken er GO+ optimert for alle skjermer og intuitivt utformet.
Seminar

SMS-påminnelser

Send ut meldinger når nye kurs lanseres, eller gi eksisterende brukere påminnelser om å avslutte påbegynte kurs.

Oppdag ukomplisert læring

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg