GO+ Slik velger du rett LMS for din organisasjon

15 januar, 2023 in E-learning

Du har identifisert hvilke utdanningsinnsatser og kompetanseløft din organisasjon trenger. Du har bestemt deg for at digital utdanning er rett vei for dere: enkelt å komme i gang med, fleksibelt, effektivt og lett å følge opp. Nå er tiden kommet for å velge plattform og begynne på ordentlig. TicTacs plattform, GO+, er den ultimate løsningen for organisasjoner som nettopp har begynt å strukturere og digitalisere sine utdanningsinnsatser.

Hva gjør GO+ til et bra første LMS?

Enkelhet
Husk at det alltid er lettere å skalere opp enn å begynne for stort. Det siste du vil gjøre, er å starte reisen med en plattform som har så mange funksjoner at det er vanskelig å vite hvor du skal begynne. Dessuten er det lett å bli så distrahert av alt man kan gjøre at man mister fokus på hva man faktisk skal gjøre. 

I GO+ har vi fjernet overflødige funksjoner – du får nøyaktig det du trenger når du begynner å introdusere digitale utdanninger i din organisasjon. Du kan legge til og organisere kurs, sende invitasjoner og påminnelser samt kontrollere hvem som har begynt på og avsluttet sine utdanninger. Mye mer enn det trenger du ikke – og for mange organisasjoner viser det seg at GO+ er mer enn tilstrekkelig.

Hvis du etter hvert kommer frem til at du faktisk må skalere opp, har du allerede gjort mesteparten av jobben med GO+: Du har en ferdig struktur, en organisasjon som har øvd opp sin vane med å ta digitale utdanninger og en prosess for hvordan dere følger opp deres utdanningsinnsatser.

La brukeren bestemme
En enkel, lettnavigert plattform der det er tydelig hva som forventes av en, styrker både individene og organisasjonen. Stadig flere har oppdaget det fine med hjemmearbeid på hel- eller deltid. Digitale utdanninger åpner opp for egenmakt – eller empowerment – også i kompetanseutviklingen. Med et robust og enkelt LMS som GO+ blir det lett for både de ansatte og organisasjonen å strukturere utdanningsinnsatser og -økter uten krav om fysisk tilstedeværelse.

Men med hjemmearbeid følger det også utfordringer – ikke minst når det gjelder informasjonssikkerhet. Å introdusere en digital læringsplattform er en fantastisk mulighet til å utdanne i nærliggende emner. Du kan gjøre grovjobben selv eller velge våre prebaked-utdanninger i informasjonssikkerhet eller GDPR. Da er omtrent 80 % av alt materiale ferdig. Du sender over dine tillegg, vi implementerer og designer og ruller ut utdanningen til din organisasjon. Raskt, enkelt og fremfor alt trygt.

Veiledning
GO+ er enkelt å bruke. Det er designet for å være selvinstruerende og hvis du støter på problemer underveis, finnes det en digital veiledning som hjelper deg. Hvis du vil skape en utdanningsstruktur, lage kurs, implementere plattformen i organisasjonen eller følge opp deres innsatser, er vi i TicTac klare til å hjelpe deg. Vi er med deg hele veien!

For å sammenfatte:

Kontakt oss for å få mer informasjon om hvordan GO+ og TicTac kan hjelpe nettopp deg og din organisasjon med utdanningsløsninger.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg