For en stund siden ønsket vi vår nye stjerne velkommen til teamet: Caroline Hagemann. Hun slutter seg til teamet i rollen som markedskoordinator.

5 desember, 2022 in E-learning

Hei og velkommen! Kan du fortelle litt som deg selv?

Jeg arbeider som markedskoordinator og fungerer litt som edderkoppen i nettet mellom ulike avdelinger i bedriften. Jeg koordinerer f.eks. eventer og messer, og tar hånd om hjemmeside, nyhetsbrev og sosiale medier. Ingen dager er like og det liker jeg!

Det høres jo ut som en perfekt match. Hvorfor valgte du egentlig TicTac?

Jeg elsker nye utfordringer! EdTech og e-learning er en ny bransje for meg og jeg ser frem mot å lære mer om den. I forbindelse med pandemien begynte stadig flere å arbeide digitalt og jeg tror at digital utdanning kommer til å vokse enormt. Etter en måned i TicTac kan jeg virkelig si at jeg elsker min nye arbeidsplass. Det er en familiær stemning på kontoret og jeg liker hele bedriftskulturen. 

Vi liker også e-learning og ser frem mot å få arbeide med deg. Fint at du allerede trives så bra! Hva synes du at du tilfører?

Som person er jeg utadvendt og sosial, og jeg liker å treffe nye mennesker. Derfor passer rollen som markedskoordinator meg perfekt. I arbeidet er jeg strukturert og liker orden og kontroll. Det er viktige egenskaper når man har mange prosjekter gående samtidig. 

Absolutt. Dessuten lærer man mye når man har mange ting på gang samtidig. Her i TicTac sier vi jo ”Never stop learning”. Hva betyr det for deg?

Å være nysgjerrig og ikke være redd for utfordringer. Gå utenfor komfortsonen! Vær ikke redd for å mislykkes. Går det ikke slik du hadde tenkt, så prøv igjen!

Takk for samtalen – vi sier igjen hjertelig velkommen!

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg