Finans

Finans

I finansbransjen finnes det lovfestede krav til sertifisering og regelmessig oppdatert kunnskap for å kunne drive en virksomhet. Det er viktig å ha en effektiv prosess på plass for å håndtere kompetansetilførsel og for å oppfylle gjeldende regler.

Erfaring

Med flere forsikringsselskaper og banker som partnere har vi gjennom årene skaffet oss stor erfaring med hvilke kunnskapsløsninger som bør implementeres for nettopp denne typen virksomhet.

Løsninger

Vi har velprøvde løsninger for raske sertifiseringer innen regelverk og lisensiering. Med vår enkle og brukervennlige plattform kan dere lansere kunnskapsløsninger innen sikkerhet og konfidensialitet, men også mer omfattende utdanninger innen hvitvasking av penger og interne systemer.

Ekspertise

Vil dere ha hjelp med å pakketere og forankre kunnskap i organisasjonen, har vi all den kompetansen som behøves. Vi tilpasser pakketeringen av deres kunnskap basert på deres mål og deres delaktighet i prosessen. Hvis dere har flere personal- og læringssystemer, kan vi hjelpe dere med å koble dem sammen via API.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg