Emma Dyga ny styreleder i TicTac Group

30 januar, 2022 in Nyheter

Det blir tidligere CEO for Apsis, Emma Dyga, som tiltrer som ny styreleder i TicTac Group. «Jeg er utrolig glad og ser frem til å utvikle tilbudet og produkter i verdensklasse,» sier Emma Dyga.

TicTac Groups nye styreleder kommer til å bidra med sin ekspertise for å skalere SaaS-virksomheten samt støtte utformingen av konsernets overgripende strategiske retning.

«Jeg er utrolig glad for å tiltre som styreleder for TicTac Group og jeg ser virkelig frem mot å være med på å videreutvikle tilbudet. Sammen skal vi øke vår geografiske rekkevidde og fortsette å tilby produkter i verdensklasse,» sier Emma Dyga.

Nord-Europas ledende bedriftsleverandør innen e-learning

Også Caroline Faxe, daglig leder og grunnlegger av TicTac, er fornøyd med avgjørelsen. «Emma er en fremgangsrik tek-leder og hennes erfaring kommer til å være utrolig verdifull. Nå kommer vil til å jobbe videre for at TicTac skal bli Nord-Europas ledende bedriftsleverandør innen e-learning,» sier Carolina Faxe.

Om Emma Dyga:

Emma Dyga har mer enn tjue års operativ erfaring fra teknikk-, SaaS- og mediaforetak. Hun har tidligere styreerfaring fra NoA og var tidligere daglig leder ved ComHem der hun tilbrakte tolv år i ulike kommersielle-, produkt- og tek-roller. PE-eide Apsis med inntekter på 300 mkr ble nylig solgt.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg