E-læringproduksjon

TicTac er eksperter på e-læringproduksjon.
Her kan du få hjelp med alt fra
e-læringkurs, pedagogiske filmer,
underlag til forelesninger eller workshoper
med en av våre eksperter.

 

KONTAKT OSS

Vi kan e-læring

Struktur

Et større prosjekt krever en erfaren prosjektleder som kan stille de rette spørsmålene. Vi begynner alltid med et oppstartsmøte og har løpende kontakt under hele prosjektet for at du skal føle deg trygg på prosessen.

Kreativitet

Vi har manusforfattere, designere og filmere som levendegjør innholdet i det som skal læres ut. Vi går også gjennom hva som skal bli hva – alt passer kanskje ikke i en e-læring eller film. Vi gjør alltid vårt beste for å skape en sammenhengende og engasjerende opplevelse.

Produktion

Våre e-læringprodusenter setter sammen en utdanning slik at den blir brukervennlig og, om det behøves, tilgjengelighetstilpasset. Vi hjelper til med alt fra konvertering, oversetting, undertekster og speakerinnspillinger til publisering i deres LMS/LXP.

Helhetsprosjekt eller valgte deler?

Vi har lang erfaring med å skape e-learning i ulike emner og formater, alt fra retningslinjer for pleiepersonell på nasjonalt nivå til spillignende kurs for internasjonale foretak. Iblant finnes det et påbegynt underlag – iblant skriver, designer og produserer vi alt fra grunnen av. Og iblant hjelper vi bare til med en liten del i en større satsing på læring.

Større prosjekter

Et e-learningprosjekt kan inneholde spill, filmer, tekster og interaksjoner. Iblant må det også kompletteres med workshoper og klasseromsbasert undervisning.
Seminar

Mindre prosjekter

Kanskje skal utdanningen være et quizbasert femminutterskurs? Kanskje finnes det en ferdig PowerPoint-presentasjon som skal gjøres om til e-learning? Iblant passer det lille formatet best.
Seminar

Prebaked 80% klart

Visse emner er ganske like for alle, f.eks. informasjonssikkerhet eller GDPR. Med prebaked er 80 % allerede ferdig og du legger bare til det som mangler for nettopp din organisasjon. Enkelt!
Seminar

Konsulenttjenester

Trenger dere å komme i gang med digital læring? Da kan en av våre konsulenter hjelpe dere. Vi tilbyr blant annet utdanning, workshoper og maler for e-learningproduksjon. Kontakt oss, så forteller vi mer.
Seminar

Workshoper

TicTac tilbyr en rekke ulike workshoper tilpasset etter deres behov. For de ulike områdene innen e-learning finnes det workshoper der målet er å inspirere og utdanne.
Seminar

Maler

Dere får design- og interaksjonsmaler for Storyline 360 formgitt med deres varemerkeprofil, noe som automatisk gjør kursene deres pene og konsekvente.
Seminar

Utdanning

TicTac tilbyr utdanninger i e-learningproduksjon. En halvdagsutdanning i kursproduksjon (via nettet eller på stedet i Malmö).

Tilleggstjenester

I TicTac tilbyr vi flere tilleggstjenester. De kan være en del av et større prosjekt eller kjøpes separat for spesifikke behov. Nedenfor kan du se et utvalg av våre tjenester. Vet du ikke hvor du skal begynne? Da hjelper vi deg gjerne med å komme i gang.
Seminar

«Voice over»

Ved å legge til en såkalt speakerstemme øker dere tilgjengeligheten for en e-learning og gir den større verdi. Dere kan velge mellom ulike profesjonelle stemmeartister.
Seminar

Illustrasjoner

Enklere grafikk inngår til en viss grad i prosjektet. Hvis dere har behov for å illustrere scenarier og/eller miljøer, kan TicTac bidra med denne typen illustrasjoner.
Seminar

Fotografering

Vi gjennomfører en fotoøkt som kan resultere i 5–30 bilder som kan brukes til scenarier eller for å skape gjenkjenning i utdanningen.
Seminar

Animasjon

En kort film med infografikk og/eller enklere grafiske figurer. Passer bra for å visualisere et scenario, introdusere et emne eller forklare noe overgripende.
Seminar

Trailere

En innledende film der man forteller om hensikten med utdanningsinnsatsen eller en trailer for å lokke inn deltakere og som kan distribueres i andre kanaler.
Seminar

Oversetting

TicTac tilbyr administrasjon og implementering av ytterligere språk. Oversettingen kan skje via deres eksisterende leverandør eller via en ekstern part hos oss.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg