Never stop
learning

Hvorfor e-learning?

Vi vil at det skal være enkelt å utdanne. Uansett om det handler om større organisasjoner eller små bedrifter, er det en utfordring å nå ut med sitt budskap. Det kan være både vanskelig og kostbart å samle alle på samme dag. Hvordan vet du at folk virkelig leser e-posten sin? Og hvordan vet du at de faktisk lærer noe?

Så hva behøves?

TicTac er en helhetsleverandør innen digital læring. Det betyr at vi har alt du trenger. Men visse deler kan du bidra med selv. Vi tror at du kjenner målgruppen og har kunnskap om ditt område, og da er du allerede et godt stykke på vei. Men det du faktisk trenger for å skape digital læring, er …

… en plattform

Utdanningene må være tilgjengelige for deltakerne et eller annet sted. I en læringsplattform, f.eks. GO+, kan du både legge inn og distribuere utdanninger. Du kan dessuten spore aktiviteter. Hvor mange har tatt kurset? Har de fullført det? Hvilke spørsmål var vanskeligst for deltakerne?

Webinar om GO +

Kostnadsfritt webinar om en av de mest praktiske og effektive plattformene som finnes.
LES MER
Seminar

… content

Med Articulate 360 kan du skape digitale utdanninger for mobil, nettbrett og datamaskin. Enkelt og effektivt – og med teamlisens blir det enda mer praktisk.

Webinar om Articulate RS

Kostnadsfritt webinar om et av de beste responsive verktøyene på markedet.
LES MER
Seminar

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg