Markedets ledende LMS – med kunstig intelligens (AI) og sosial læring gir dere kunder og ansatte den beste læringsopplevelsen

Design den beste læringsopplevelsen

Vil du samle alle utdanninger i en brukervennlig LMS (Learning Management System)? Vil du skape personlig tilpassede utdanningsløp for brukere ved hjelp av AI? Vil du oppnå en kunnskapsutveksling mellom brukere via en sosial plattform?

Med Docebo er alt dette mulig, og mye mer. Og du trenger ikke å bekymre deg for alle funksjonene – vi hjelper deg med å komme i gang!

Product Logo
×

Velkommen på kostnadsfritt webinar

Lær mer om markedets ledende LMS.
TIL PÅMELDING

Docebo beholder posisjonen som
”Core Leader” ifølge Fosways 9-Grid

LAST NED RAPPORTEN

Hva er Docebo?

Docebo er en LMS (Learning Management System) som gir deg mulighet til å samle, organisere og distribuere kurs, følge opp brukernes aktiviteter og måle resultater med analytiske verktøy.
Se filmen for en mer inngående presentasjon.

Sosial læring med Docebo

Med Docebo Discover er det mulig å skape en læringsorganisasjon der den uformelle læringen som skjer mellom kolleger, dokumenteres og kan deles videre med andre. Brukerne bidrar med kunnskap og Docebos innebygde AI anbefaler lignende innhold.

KUNDECASE

Envirotainer

Ta en rask titt inn i en av Envirotainers Docebo-domener for å se hvordan de har bygd en tydelig og strukturert brukeropplevelse.
SE CASE

AI og automatisering

Ved hjelp av AI tagges innholdet automatisk slik at det blir lettere for brukeren å finne relevant innhold. På den måten skapes det et personlig tilpasset innhold for brukeren. Det gjør også at administratorer ikke trenger å skreddersy alle kanaler for hånd. Det fleksible grensesnittet gjør at i prinsippet alle funksjoner kan slås på eller av avhengig av hvordan dere vil at deres læringsorganisasjon skal se ut.
Seminar

Skybasert

Enkelt å komme i gang og sikker bruk med automatisk lagrefunksjon. Nås overalt.
Seminar

Responsivt grensesnitt

For å møte den økende mobilbruken er Docebo optimert for alle skjermer og intuitivt utformet.
Seminar

Ubegrenset plass

Ingen skjulte kostnader eller overraskelser. Bruk Docebo fritt og fyll på ubegrenset med innhold.

Trenger du hjelp?
Besøk vår supportside!

TIL SUPPORTEN

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg