Alt du trenger for en fullskala læringsorganisasjon.

Helhetsløsning for skreddersydd læring

Docebo har alt. Vil du samle alle utdanninger i et brukervennlig LMS? Vil du skape personlig tilpassede utdanningsløp for brukere ved hjelp av AI? Vil du oppnå en kunnskapsutveksling mellom brukere via en sosial plattform?
Med Docebo er det mulig, og mye mer. Og du trenger ikke å bekymre deg for alle funksjonene – vi hjelper deg med å komme i gang!
Product Logo

Hvordan fungerer Docebo?

Docebo er et LMS (Learning Management System) som gir deg mulighet til å samle og organisere kurs, distribuere dem, følge opp brukernes aktiviteter og måle resultater med analytiske verktøy.
Se filmen for en mer inngående presentasjon.

Docebo coach and share

Tänk om all kunskap som flödar runt på en arbetsplats varje dag kunde tas tillvara? Med Docebo Coach & Share är det möjligt att skapa en lärandeorganisation där det informella lärandet som sker mellan kollegor dokumenteras och kan delas vidare med andra. Användare kan skapa innehåll, länka vidare och chatta med varandra om frågor som behöver lösas. Docebos inbyggda AI rekommenderas sedan liknande artiklar och användare som kan ha svar på de funderingar man har.

AI og automatisering

Ved hjelp av AI tagges innholdet automatisk slik at det blir lettere for brukeren å finne relevant innhold. På den måten skapes det et personlig tilpasset innhold for brukeren. Det gjør også at administratorer ikke trenger å skreddersy alle kanaler for hånd. Det fleksible grensesnittet gjør at i prinsippet alle funksjoner kan slås på eller av avhengig av hvordan dere vil at deres læringsorganisasjon skal se ut.
Seminar

Skybasert

Enkelt å komme i gang og sikker bruk med automatisk lagrefunksjon. Nås overalt.
Seminar

Responsivt grensesnitt

For å møte den økende mobilbruken er Docebo optimert for alle skjermer og intuitivt utformet.
Seminar

Ubegrenset plass

Ingen skjulte kostnader eller overraskelser. Bruk Docebo fritt og fyll på ubegrenset med innhold.

Trenger du hjelp? Besøk vår supportside!

TIL SUPPORTEN

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg