Alt du trenger for en fullskala læringsorganisasjon.

Helhetsløsning for skreddersydd læring

Docebo har alt. Vil du samle alle utdanninger i et brukervennlig LMS? Vil du skape personlig tilpassede utdanningsløp for brukere ved hjelp av AI? Vil du oppnå en kunnskapsutveksling mellom brukere via en sosial plattform?
Med Docebo er det mulig, og mye mer. Og du trenger ikke å bekymre deg for alle funksjonene – vi hjelper deg med å komme i gang!
Product Logo

Velkommen på webinar om Docebo (in english)

TicTac ønsker deg velkommen til et kostnadsfritt webinar om Docebo! Docebo har alt. Vil du samle alle utdanninger i et brukervennlig LMS? Vil du skape personlig tilpassede utdanningsløp for brukere ved hjelp av AI? Vil du oppnå en kunnskapsutveksling mellom brukere via en sosial plattform?
Med Docebo er alt dette mulig, og mye mer. Og du trenger ikke å bekymre deg for alle funksjonene – vi hjelper deg med å komme i gang! Vi gir deg en innføring i det du trenger å vite for å kunne bruke Docebo på beste måte. Gå ikke glipp av denne muligheten!

23/9 – 13:00

Online

Register

26/8 – 13:00

Online

Register
×
×

Hvordan fungerer Docebo?

Docebo er et LMS (Learning Management System) som gir deg mulighet til å samle og organisere kurs, distribuere dem, følge opp brukernes aktiviteter og måle resultater med analytiske verktøy.
Se filmen for en mer inngående presentasjon.

AI og automatisering

Ved hjelp av AI tagges innholdet automatisk slik at det blir lettere for brukeren å finne relevant innhold. På den måten skapes det et personlig tilpasset innhold for brukeren. Det gjør også at administratorer ikke trenger å skreddersy alle kanaler for hånd. Det fleksible grensesnittet gjør at i prinsippet alle funksjoner kan slås på eller av avhengig av hvordan dere vil at deres læringsorganisasjon skal se ut.
Seminar

Skybasert

Enkelt å komme i gang og sikker bruk med automatisk lagrefunksjon. Nås overalt.
Seminar

Responsivt grensesnitt

For å møte den økende mobilbruken er Docebo optimert for alle skjermer og intuitivt utformet.
Seminar

Ubegrenset plass

Ingen skjulte kostnader eller overraskelser. Bruk Docebo fritt og fyll på ubegrenset med innhold.

Sosial læring

At brukeren skaper eget innhold har lenge vært en selvfølge i sosiale medier. Men i større organisasjoner utnytter man ikke alltid disse ressursene. Med Docebos Coach & Share gis den sosiale læringen plass til å vokse og utvikle seg, noe som etablerer en mer produktiv og positiv læringsorganisasjon.

Support

Vi hjelper dere selvfølgelig med å komme i gang med Docebo. Hvordan skal læringen organiseres? I hvilke grupper og kanaler? Når spørsmålene dukker opp underveis, er det bare å kontakte supporten for veiledning.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg