Digitaliser policyer og etiske retningslinjer med GO!

9 februar, 2018 in Uncategorized @no

Med TicTacs plattform GO! kan organisasjoner og bedrifter enkelt distribuere kunnskapsinnhold og få kvittering på at alle har mottatt og forstått det. Etiske retningslinjer og atferdsregler er ikke bare et papir man skriver under på – det er verdier man skal stå bak og policyer man må følge. Å ivareta og beskytte sitt varemerke og sine medarbeidere handler ikke bare om AT man følger retningslinjer, men også om HVORDAN man gjør det.

 

I dag går alt fortere og både personalomsetning og den geografiske spredningen øker. I TicTac merker vi en stadig større etterspørsel etter tjenester som støtter medarbeidere, partnere og forhandlere i et sammenholdt verdigrunnlagsarbeid. Dette skjer løpende ved at vi porsjonerer ut tilpasset innhold i mindre biter til ulike målgrupper. Med vår digitale plattform GO!Values støtter vi i dag bedrifter og organisasjoner langsiktig i deres daglige virksomhet.

 

Tre grunner til at dere bør digitalisere deres verdigrunnlagsarbeid:

  1. Målbarhet. Det er viktig å ha kvittering på at alle ansatte har gjennomgått de etiske retningslinjene og utdanningene om deres verdigrunnlag.
  2. Tilgjengelighet. Gjør det enkelt for deres ansatte å få tilgang til de etiske retningslinjene på både mobil og datamaskin uansett tid på døgnet.
  3. Ved å digitalisere de etiske retningslinjene kan dere raskt og enkelt sikre at alle har gjennomgått materialet. Med GO!Values kan dere til og med sende ut informasjon via SMS-meldinger og få statistikk over hvem som har lest og forstått materialet.

 

Bestill en demo av GO!Values og se hvordan dere kan digitalisere deres verdigrunnlagsarbeid:

 

Fant ingen felt.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg