Digital onboarding med GO!Micro

13 november, 2017 in E-learning, Nyheter

Med GO!Micro kan dere som organisasjon distribuere kunnskap og få kvittering på at mottakeren har tatt imot og forstått innholdet. Ved å digitalisere deres onboarding-prosess kan dere bygge deres varemerke mot nye medarbeidere på en rask, enkel og effektiv måte.

Allerede før den nye medarbeideren finnes i deres HR-system, kan dere starte onboarding-treningen via mail eller SMS. Informasjonen som genereres, overføres enkelt til deres HR-system.

Bestill en demo av GO!Micro og se hvordan dere kan arbeide med digital onboarding.

TicTacs 5 tips for å lykkes med digital onboarding:
1. Skap entusiasme
Å begynne i en ny jobb er en stor forandring i en persons liv. Derfor er det viktig å engasjere deres nye medarbeidere allerede før de begynner.
2. Enkelhet er nøkkelen
Skap ikke en lang utdanning som stjeler tid og energi fra deres nye medarbeidere. Del det opp i mindre porsjoner over tid.
3. Multimediemateriale
Gjennom film med nøkkelpersoner og forankring av overgripende strategi kommer deres nye medarbeidere til å ha mer kunnskap og føle delaktighet.
4. Mobilt
Tilgjengelighet er alfa og omega når dere skaper digital læring og onboarding. Hvis dere vil at samtlige skal gjennomføre kursene deres, må dere gjøre materialet lett tilgjengelig. Via datamaskin når man mange – mobil når alle.
5. Varemerke
Glem ikke å koble på kommunikasjon og varemerke. Dette er en utmerket anledning til å skape ambassadører for deres varemerke.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg