Code of conduct

Code of conduct

Å snakke om verdier er stort. Men å virkelig omsette dem til handling er større. TicTac har lang erfaring med å skape utdanninger i etiske retningslinjer. Vi tilbyr alt fra enkle løsninger som står klare i løpet av et par uker til helt skreddersydde løsninger. Er utdanningsløsning skaper et rammeverk som viser hvilke retningslinjer som finnes og viser for hvert individ hvordan verdigrunnlag og attityder anvendes i virkeligheten.

Utdanning om Code of Conduct – test gjerne!

KLIKK HER

Deres verdier

Alle Code of Conduct-utdanninger tar utgangspunkt i organisasjonens verdier, attityder og etiske regler. Det kan handle om hvordan vi ønsker å behandle hverandre på arbeidsplassen samt hvordan vi i allmennhet ser på kontakten med partnere, kunder og omverden.

I virkeligheten

Siden forklares retningslinjer og regler som naturlige konsekvenser av deres verdigrunnlag. Med spørsmål, scenarioer og øvinger viser deltakerne at de har forstått og kan følge de etiske retningslinjene i virkeligheten. Vi kan hjelpe dere med å formulere øvinger for alt fra bestikkelser til kontakt med media samt hvordan sosiale medier skal håndteres.

Oppfølging

Dessuten kan vi tilby fullstendig oversikt og sporbarhet via en digital læringsplattform. Utdanningen er selvsagt responsiv og mobiltilpasset og den kan enkelt forvaltes av dere ved hjelp av standardiserte verktøy.

Visste du at vi også har 80% ferdige utdanninger om:

Grunnutdanning i GDPR

80 % ferdig utdanning om det nye regelverket

Les mer

Digital Onboarding

80 % ferdig utdanning om digital onboarding

Les mer

Informasjonssikkerhet

80 % ferdig utdanning om rett informasjon til rette personer

Les mer

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg