TicTac er stolt over å være Articulates
offisielle partner og distributør i Sverige, Norge og Finland.
 

FREE TRIAL

Articulate 360 – alt du trenger

Med Articulate 360 kan du raskt skape digitale utdanninger for mobil, nettbrett og datamaskin.
BESTILL
$1 399 USD / Lisens / år
Product Logo
Icon
Storyline 360: Fullstendig frihet. Lag kurs med høy interaktivitet der bare du setter grensene. Et brukervennlig program med plass til å vokse i. Kursene publiserer du siden i HTML5-format.
Icon
Studio 360: Et program som lar deg bruke PowerPoint – et verktøy du allerede behersker – til å lage presentasjonsbaserte kurs og publisere dem med samme kraftige motor som Storyline.
Icon
RS 360: Med RS 360 lager du kurs enkelt direkte i nettleseren som automatisk tilpasser sitt utseende etter ulike enheter som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner.
Icon
Content Library 360: Du får tilgang til over 7 millioner fotografier, illustrasjoner, ikoner, filmer og maler i en søkbar og stadig voksende ressursbank. Er innebygd i Storyline, Studio og RS.
Icon
Review 360: En tjeneste som du bruker til granskning og korrektur av kurs du har laget i Storyline, Studio eller RS. Publiser kurset ditt fra et av disse verktøyene og send en lenke til de personene som skal granske innholdet.
Icon
Peek 360: Et verktøy der du raskt kan spille inn skjermfilmer. Siden kan du enkelt dele filmene med en lenke eller lagre dem på datamaskinen.
Icon
Replay 360: Med Replay kan du spille inn deg selv med webkameraet samtidig som du spiller inn det du gjør på skjermen. Siden kan du redigere innholdet og eksportere det ut i filmformat.
Icon
Live 360: Du får fri tilgang til Articulates webinarer, utdanninger og support når du kjøper en lisens via TicTac.

RS 360

SE EKSEMPEL

Storyline 360

SE EKSEMPEL

Webinar om Articulate

MELD DEG PÅ

Lær deg mer om Articulate 360

Vil du vite mer? Besøk vår knowledgebase!

TIL KNOWLEDGEBASE

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg