Articulate 360 overlegen vinner

25 november, 2021 in Nyheter

Nå har 2021-rapporten om e-learningverktøy fra The Learning Guild landet på vårt bord. Det er en glede å se at Articulate 360 er det overlegne valget for brukerne! Articulates to flaggskip Storyline 360 og Rise 360 (som markedsføres som RS 360 i Norge) inntar topplasseringene, både når det gjelder hvilket verktøy som brukes oftest og hvilket som anses som viktigst.

Storyline 360 fortsatt viktigst

På spørsmålet om hvilket verktøy som var viktigst for å skape digital læring, har 42 % av brukerne globalt svart Storyline og på andreplass kommer Articulate Rise 360 med 17,8 % av brukerne.

Rise 360 øker mest i bruk globalt

På spørsmålet om hvor mye brukerne anvender de ulike verktøyene, kommer Storyline 360 først med Rise 360 like bak. Det er også Rise 360 som øker raskest blant alle verktøy. En enkel forklaring på det er at det er veldig lett å skape innhold med Rise 360.

Andre verktøy som brukerne anvender – Camtasia, Vyond, Powtoon og Captivate

Blant de andre verktøyene som nevnes i undersøkelsen, finner vi Camtasia. Det kommer på tredjeplass blant de mest brukte verktøyene globalt. Det brukes særlig til å skape systemutdanninger på en veldig god måte. Deretter ser vi verktøy som Vyond og Powtoon, der det er enkelt å lage animasjoner og bevegelig innhold.

Så det er med god støtte fra brukerne vi fortsetter å utvikle e-learningprodukter ved hjelp av Articulate 360 og gir våre kunder i Sverige, Norge og Finland mulighet til å gjøre det samme gjennom lisensavtaler.

LAST NED THE LEARNING GUILD-RAPPORTEN

Er du også interessert? Ta kontakt, så forteller vi mer!

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll i dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg