AI og læring

AI for lærende organisasjoner

I dag står vi foran et nytt gjennombrudd for læring i organisasjoner og bedrifter. Kunstig intelligens innebærer nye muligheter til automatisk å skape personlig tilpassede utdanningsprogrammer til tusentalls ansatte. Samtidig forsvinner tidkrevende og ensformige oppgaver for administratorene.

Automatisk analyse og tagging

I dag møtes vi av mer digital informasjon enn noensinne. Hvordan skal vi kunne finne frem til det som er viktig for oss? AI-plattformer kan analysere digitale ressurser og fastsette hvilke nøkkelord eller ”tagger” som er viktige for filmer, tekster eller utdanninger. Ikke noe tidkrevende manuelt arbeid, og plattformen kan oppskaleres til å kunne håndtere svært store mengder informasjon.

Dyp og intelligent søking

Med AI kan brukere søke etter svar og finne dem uansett hvor de finnes. Mange organisasjoner har f.eks. filmer som inneholder viktig informasjon, men hvor lett er det å finne den hvis man bare kan søke etter navnet på filmen? En AI-plattform kan søke gjennom hele filmen og gjøre alt innhold søkbart.

Smart og treffsikker distribusjon

Plattformens AI forsterker den sosiale og engasjerende læringen ved at den automatisk lærer seg hvilke brukere som er interessert i ulike emner. Når en ny informasjonsbit legges til, analyseres den og systemet foreslår en liste over de brukerne som har vist interesse for dette emnet tidligere. Resultatet er at informasjonen når de personene som verdsetter den mest!

Nye verktøy for analyse og evaluering

For administratorer innebærer AI ikke bare mindre rutinearbeid. Det gir også bedre verktøy for analyse og evaluering.
Med AI blir det lettere å identifisere behov og enklere å finne kompetanse innad i organisasjonen.

Velkommen til å kontakte oss

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

×

Velkommen til å kontakte oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg